Vegán vöröskáposzta leves narancsszósszal

Avatar admin | 2021.02.02. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Ettél már együtt vöröskáposztát és narancsot? Lehet, hogy szokatlanul hangzik, de a kettő párosítva igazán finom. Ezzel a vörös káposzta levessel, narancsos mártással, bebizonyítjuk Önnek, és reméljük, hogy lesz egy új kedvenc levese, amelyet megosztani szeretteivel.

Ez a leves lesz vegán (tejmentes), fogyásbarát, és tele tápanyagokkalà la Foodaciously. A fő összetevők a vörös káposzta, a fehérbab, a cékla és a narancs. Ez egy vitamin, rostok és fehérjék bonanza!

A káposzta és a cékla adja ennek az ételnek a legszebb lila színt. Annak érdekében, hogy a leves még fantasztikusabb megjelenést kapjon, a zöldségeket simává kevertük velouté.

Ráadásul szép, ez a leves nagyon egészséges. A káposzta és a répa, hasonlóan a többi lila zöldséghez, úgynevezett pigmenteket tartalmaz antocianinok. Ezek a vegyületek a fitonutriensek olyan csoportja, amely gazdag antioxidánsokban. Az antioxidánsok egészséges és erős sejteket tartanak, és segítenek az öregedés bomló hatása elleni küzdelemben. Iratkozzon fel, igaz?

A narancs az egészség terén sem játszik el. Gazdag C-vitamin-forrásuk. Ennek a vitaminnak számos előnye van, de különösen jó a vegán étrendben, mivel segít jobban felszívni a vasat a növényi alapanyagokból, például a fehérbabból.

Tehát készen áll erre az egészséges vörös káposztalevesre? Csak 30 perc alatt kész! Csak kövesse az egyszerű receptünket, és nagy kedvvel lecsapjon rá.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok