A Dunkin ‘február minden hétfőjén ingyenes kávét ad

Avatar admin | 2021.02.04. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

Egy Dunkin 'Donuts étterem.
Dunkin ‘

Mindenki szereti az ingyen dolgokat, igaz? Ezért Dunkin’s Az ingyenes februári kávéfő hétfő nagyon boldoggá teszi a koffein szerelmeseit.

Úgy van! Lehet kapni egy ingyenes kávé minden hétfőn ebben a hónapban a Dunkin-nél. Van (természetesen) néhány követelmény. Először is tagja kell lennie a márka jutalmazási programjának, a DD Perks-nek. Ha még nem vagy beiratkozva, menj át a weboldal és iratkozzon fel.

Másodszor, az ajánlat csak közepes méretű forró kávéknál érhető el. Bár ez korlátozónak tűnhet, többféle változat közül választhat, többek között:

  • Dunkin eredeti keveréke
  • Koffeinmentes kávé
  • Az ultra sötét éjféli sült
  • Az Explorer Batch, amelynek bogyós íze van

Végül vásárolni is kell az ajánlat beváltásához, de ki ne szeretné, ha egy szív alakú Boston Kreme fánk kerülne a kávéjához?

Három csésze Dunkin 'kávé egy ingyenes kávé hirdetésében hétfőnként.
Dunkin ‘

Ha mindez jól hangzik, jövő hétfőn használja a DD Perks tagságát, és rendeljen online az alkalmazáson keresztül. Ezután csak irány a helyi Dunkin ‘, hogy vegye fel az ingyenes kávét. Ha inkább személyesen szeretne megrendelni, csak húzza meg tagsági QR-kódját az alkalmazásban, és készen áll a beolvasásra a fizetéskor.

“Ahogy elindulunk a téli otthoni szakaszon, tudjuk, hogy rajongóink egy kis extra lendületet vehetnek igénybe, hogy energikusak maradjanak” – mondta Joanna Bonder, a Dunkin ‘hűségmarketing és stratégiai igazgatója. sajtóközlemény. “Az ingyenes kávé hétfőivel várakozással tekintünk arra, hogy jutalomtagjaink egy ingyenes csésze forró kávéval indulhassanak, hogy minden februári hét induljon.
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok