Vicces volt Elon Musk az SNL-n? Az érintés nélküli felnőttek útmutatója a gyerekkultúrához

Avatar admin | 2021.05.14. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Internetes kultúraInternetes kultúraNehéz lépést tartani az internetes kultúrával, de ne aggódjon: minden héten elmondjuk a legjobbat, amit tudnia kell.

Ezen a héten az ifjúsági kultúra sötét, félelmetes oldalát vizsgáljuk, ideértve az orosz szeméttovábbítást, a halálos TikTok veszélyeket, és ami a legfélelmetesebb, Elon Musk vígjátékot készít.

A „kuka streaming” sötét világa

A kattintások (és pénz) megszerzése azáltal, hogy túl messzire viszi a dolgokat, régóta bevált internetes hagyomány. Bár ez a fajta dolog többnyire ártalmatlan csínyek és mutatványok, mint a YouTuber Mr. Beast testvére házát iszappal töltötte meg (majd új házat vesz neki), az „extrém” érme másik oldala a „Trash Streaming”, ami sokkal sötétebb.

Oroszországból kijutva ezek a videofelvételek olyanok, mint az internetes rádiósokk-verziók. Alapvetően részegek, videót közvetítenek, és tippeket fogadnak a nézőktől, cserébe a bohóckodásért. Részeg oroszok fizetnek egymásnak a rágalomért? Mi történhet rosszul?

Mi lenne ezzel: Hatvanéves Jurij „nagyapa” Dusechkin februárban halt meg, miután egy élő közvetítés során 1,5 liter vodkát ivott, állítólag miután egy YouTube-csatorna házigazdája pénzt ajánlott fel neki. A fehérorosz szemétember, Andrey Burim összetörte Alena Efremova modell arcát egy asztalba, miközben ezrek nézték, majd a sajtóban kigúnyolta jó mércére. Kedves haver. Stas Reeflay orosz streamer volt hat évre ítélték börtönben, amiért meggyilkolta terhes barátnőjét, miután egy néző állítólag 1000 dollárt fizetett a nézésért bántalmazza. Az orosz hatóságok állítólag a tartalom törvényen kívül helyezésének módját keresik.

A hét figyelmeztetései

Ha valami új dolgot keres, amire hangsúlyozhatja a hetet, íme néhány szaftos veszély. Figyelmeztesse gyermekeit, hogy kerüljék ezeket a dolgokat … hacsak nem igazán szeretik őket.

Ezen a héten a tévében: Elon Musk látja vendégül az SNL-t

Mivel ezen a héten figyelmeztetéseket adok, hadd tegyem hozzá ezt: Ha karizmahiányos plutokrata vagy, ne fogadj Szombat esti élet. A vendéglátó bemutatkozása során Elon Musk, a Tesla ellentmondásos vezérigazgatója és a Twitter kiemelkedő poszttervezője nagy minősítéseket szerzett, feldühítette az aktivistákat és tankolt egy kriptovaluta piacot. Nem rossz 90 perc késő esti tévé.

Musk azzal kezdte a műsort, hogy kihirdette magát az “első embernek Aspergerrel”, aki az SNL-t vezeti Dan Aykroyd), majd számos vázlaton lépett fel, ahol az eddigi legrosszabb műsorvezető, Nancy Kerrigan pozitívan fantasztikusan nézett ki. Egy sértő vázlatban szerepelt felébresztette twitterét, majd Dogecoin-t „nyüzsgésnek” nevezte, aminek következtében a kriptopénz 22 százalékkal süllyedt. Musk SNL-bukásának legjobb pillanatai azok voltak, amikor bemutatta Miley Cyrus-t. (Miley Cyrus a legjobb.)

A hét vírusos videója: 1 héten át 0,01 dollárt éltem túl

Csaló vagyok azoknak a videóknak, ahol az emberek megpróbálnak élni eszükkel és kemény munkájukkal, és a YouTuberrel Ryan Trahan büszke a műfajt egy több részes minisorozattal. Kihívta magát, hogy egy hétig túléljen egy texasi kisvárosban, mindössze egyetlen fillérrel, dokumentálva az egészet a YouTube-on, és közel 12 000 dollárt sikerült összegyűjteni a Central Texas Food Bank számára (valamint csaknem négymillió megtekintést a videóin).

Azzal kezdte, hogy pennyért cserélt egy tollat, eladta a tollat, majd mindenféle sémával elindult a versenyeken, az édesség eladásától a járókelőkig a DoorDash-ig történő szállításig. Tetszik az ötlet, hogy az ember még mindig előrébb járhat a régimódi moxie-, gumption- és könyökzsírral, bár azt kell elképzelnem, hogy karizmatikus, energikus és jóképű, győztes személyiségű gyerek határozott előnyt jelent az utcai értékesítéssel való próbálkozás során. Egyébként az érdemes megnézni.

Ezen a héten filmekben: Ultraman a Netflixhez jön

Ha szereted az óriási szörnyharcokat, a Netflix számára van egy film. A streaming szolgáltatás együttműködik a japán Tsuburuaya Productions-szal az Ultraman film.

Ultraman, aki eredetileg Amerikában jelent meg egy hihetetlenül félelmetes 1970-es tévéműsorban, Japánban elterjedt név, és reményei szerint át fog törni egy nemzetközi közönséghez. Sajnos az Ultraman új verziója CGI, tehát nem tartalmaznak gumiruhás haverokat, amelyek egymást dobálják a modellvárosokban, de megígéri az Ultraman alteregóját, a baseball csillagot, Ken Sato-t, egy csecsemő Kaiju felnevelését, egy kedvesen kis szörny utódai legnagyobb ellenségétől. Ennek az elképzelésnek határozott lehetőségei vannak. A megjelenési dátumról vagy a castingról még nincs szó, de maradj velünk.


Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok