Visszatérés a klasszikus szalagra a Microsoft Office-ban

Avatar admin | 2021.03.01. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Office logó

A Microsoft 2021 elején „egyszerűsített szalagot” vezetett be az Office programcsomagban (Word, PowerPoint, Excel, Outlook stb.), Amely kevesebb ikont mutat és kevesebb helyet foglal el. Ha ez nem neked való, akkor nagyon egyszerű módja van a klasszikus szalag visszaszerzésének.

A klasszikus szalaghoz, amelyet valószínűleg megszokott, szép számmal vannak ikonok.

A klasszikus szalag az Outlook asztali alkalmazásban.

Az új, egyszerűsített szalagon kevesebb ikon található, és több hely van az ujjak számára az ikonok kattintására (érintőképernyős számítógépek és táblagépek esetén).

Az egyszerűsített szalag az Outlook asztali alkalmazásban.

Ezek a képernyőképek a Microsoft Outlook programból származnak, de az egyszerűsített szalag az Office csomag minden alkalmazásában megjelent.

Ez nem csak az asztali alkalmazásokban van. Az új, egyszerűsített szalag a webalkalmazásokban is megjelent. Itt található a klasszikus szalag a Microsoft Word webalkalmazásban.

A klasszikus szalag a Word webalkalmazásban.

És az új, egyszerűsített szalag ugyanabban az alkalmazásban.

Az egyszerűsített szalag a Word webalkalmazásban.

A Microsoft szerint, az egyszerűsített szalag „korszerűbb, hogy kevesebb helyet foglaljon el a képernyőn”, ami azt jelenti, hogy a vállalat elrejtette az ikonok nagy részét, így a szalag kevesebb függőleges helyet foglal el. Feltehetően ez egy lépés, hogy segítsen az otthon otthon dolgozó embereknél a laptopokon, vagy talán azért, mert a jövőt kisebb, több mobil eszközzel látják (bár az érintéses mód erre tervezték).

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Outlook váltása az érintés és az egér mód között

Bármi legyen is az oka, az egyszerűsített szalag nem mindenki ízlésének felel meg. Így térhet vissza a klasszikus szalaghoz.

Először kattintson a szalag jobb szélén található kis lefelé mutató nyíl ikonra.

A váltó nyíl a szalagon.

Ez a nyíl váltóként működik, amikor csak akar, válthat az egyszerűsített és a klasszikus szalag között. Ez nem fogja automatikusan megváltoztatni a szalag kialakítását a Microsoft alkalmazásaiban, ezért minden klasszikus szalagot váltania kell minden használt Office alkalmazásban. Szerencsére minden alkalmazás emlékezni fog az Ön preferenciájára, ezért csak egyszer kell megtennie.
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok