Vörös rizs lazac saláta recept

Avatar Gadam | 2021.02.01. 47 Views 0 Likes 0 Ratings

47 Views 0 Ratings Rate it

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan készíthet egy uber-egészséges vörös rizs salátát lazacsal, kelbimbóval és szőlővel. A fő cél itt egy olyan étel elkészítése, amely szívbarát omega-3 zsírokkal és gyulladáscsökkentő vegyületekkel durran.

A gyulladáscsökkentő ételek fogyasztása segíthet a hirtelen bőrtörések, a bélirritáció vagy a váratlan fáradtság és fáradtság ellen. Ez a saláta egyesíti a zsíros halakat, a vörös rizst és a szőlőt, minden kiváló gyulladáscsökkentő ételt[1]. A kelbimbó szintén kiválóan csökkenti a gyulladást, és gazdag antioxidáns- és bélbarát rostforrás[2].

Az egészséges étel elkészítése volt az első gondunk, de nem akartuk feláldozni az ízt és a jó ízt.

A pörkölt kelbimbó és a lazac klasszikus kombó, és mindketten nagyon jól játszanak édes szőlővel. A vörös rizs hihetetlenül ízes, sokkal több, mint a sima rizs. Ha nem találja meg a helyi boltban, akkor inkább fekete vagy vad rizst választhat. A fekete rizs a vörös rizs számos jó tulajdonságával rendelkezik, például gazdag antioxidáns- és gyulladásgátló vegyületek forrása.

Ez a saláta mindent tartalmaz, amit elvárhat egy teljes ételtől – a rizs szénhidrátját, a fehérjéket és a halakból származó egészséges zsírokat, a zöldségek rostjait és vitaminjait. Az egyik alábbi adagunk megadja 20% szénhidrát RDI, szolíd 30% étkezési rost RDI, és 20% zsír RDI (túlnyomórészt egészséges omega-3 zsírok).

Ezért szeretjük az egytálas ételeket. Mindent egy edénybe tesz, és amikor a tányér tiszta, jóllakottnak és jól tápláltnak érzi magát. Általában ideálisak szakaszos főzéshez, de mivel ez a recept halat tartalmaz, javasoljuk, hogy legfeljebb két nappal előre főzzük. Reméljük, hogy élvezni fogja lazac és rizs receptünket, akárcsak mi. Jó szórakozást az előkészítéshez!


Source link


47 Views 0 Ratings Rate it