10 Július 4 kézművesség

Avatar admin | 2021.06.24. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Július 4-e a sarkon van, de ezek a gyerekeknek szánt hazafias kézművesség egész évben szórakoztató! A piros, fehér és kék nyakkendő festék póló nagyon hasznos, ha kéznél van!

Július 4-én kézművesség gyerekeknek

10 Július 4 kézművesség

1. Festék chip zászló

Használjon festékforgácsot, építőipari papírt vagy akár magazinokat, hogy a plakáttábláról az Amerikai Egyesült Államok zászlaja legyen!

Hazafias kézműves foglalkozás gyerekeknek

2. petárda mesterség

Az elfogyasztott WC-papírcsövet petárdafestő eszközzé alakítsa ollóval és festékkel.

Tp cső tűzijáték

3. Hazafias sziklafestés

Használjon piros, fehér és kék festéket, hogy a sziklákból (vagy botokból) hazafias remekművek legyenek. Rejtegesse a sziklákat a parkokban, hogy mások is megtalálják!

hazafias sziklafestmények

4. Szalvéta tűzijáték

Használjon papírszalvétákat sablonként, hogy tűzijátékokat készítsen fehér papírra. Ha az alátétek üres központokkal rendelkeznek, mint nálunk, fontolja meg az ecset másik végét, hogy pontokat és vonalakat készítsen a tűzijáték közepének kitöltésére.

Tűzijáték kézműves gyerekeknek

5. Papírlánc zászló

Ez egy remek csoportos kézművesség, és csak építőipari papírra és tűzőgépre van szüksége! A papírlánc összes részletét itt találja: Az anyaság képzőművészete.

Papírlánc zászló

Hazafias kézműves viselet

6. Csiszolópapíros pólók

Tudta, hogy bármilyen rajzot át lehet vinni a csiszolópapírról a pamut pólóra vasalóval? Aki tudta?!

Július 4-én csiszolópapír és zsírkréta transzfer póló

7. Tie Dye pólók

Imádunk festéket kötni! Ezeket a hazafias pólókat készítettük július 4-ig Tulipán nyakkendő festék készlet. Szeretem, hogy a készlet már a könnyen nyomható palackokban színezékkel van ellátva, és az aktiváláshoz csak vízre van szükség. A nyakkendő festékkészlethez minden szükséges, kivéve a pamut pólókat. Ezután szeretnénk kipróbálni a nyakkendő haldokló tengerparti törölközőket!

DIY július 4. nyakkendő festék pólók

8. Nyakkendő festék manikűr

Tudta, hogy megkötheti a körmét? A hazafias megjelenéshez egyszerűen használjon vörös, fehér és kék körömlakkot! Találja meg a könnyű DIY nyakkendő festék köröm bemutató a CRAFT-nál

Hogyan készítsünk nyakkendő festék körmöket

9. DIY festett zászlós nadrág

Csináljon egy kék farmer rövidnadrágot csillagokká és csíkokká festékkel és csillagsablonnal. Keresse meg a teljes oktatóanyagot itt: Popcosmo.

Július 4-i kézművesség

Bónuszként. itt van 2 ingyenes július 4-i nyomtatható anyag!

Július 4-i kézművesség

Van még további szórakoztató ötleted a listához? Mi a kedvenc július 4-i kézműves ötlete a listáról? Szeretem a zászló raklapot! Szívesen hallanám …
Forrás link


29 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok