A Google Nest intelligens termosztát kihangosítóvá válik

Avatar Gadam | 2021.07.07. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az intelligens termosztátok már egy ideje léteznek. Valójában a Google Nest volt az egyik első vállalat, amely bevezette a technológiát – most új termékük van.

Mostanra a legtöbben ismerik az intelligens termosztát értékét, még akkor is, ha még nincs. Energiát takaríthatnak meg, ha a hőmérsékletet automatikusan fel vagy le fordítják, amikor elhagyjuk a házat. Ezen felül lehetővé teszik számunkra, hogy bárhonnan vezérelhessük őket okostelefonjainkkal és más eszközeinkkel.

Az új Google Nest Termosztát megteszi ezt egy lépéssel tovább a hangvezérlés felajánlásával a Google Home alkalmazáson keresztül, így megváltoztathatja a hőmérsékletet anélkül, hogy leszállna a kanapéról vagy kiérne az ágyból. Csak mondd: „Hé, Google, fokozzd a meleget” – ezt igazán meg tudnám szokni!

A fűtési és hűtési rendszerre is figyel. Ha valami nem tűnik megfelelőnek, figyelmeztetést küldhet, vagy hasznos emlékeztetőket küldhet Önnek, amikor itt az ideje a szűrő cseréjének.

A Google mellett a Nest más intelligens eszközökön is együttműködik az Alexával, és könnyen telepítheti magát – általában 30 perc alatt vagy rövidebb idő alatt.

Ha többet szeretne megtudni erről a termékről, olvassa el a homedepot.com!

[ad_2]
Forrás link


41 Views 0 Ratings Rate it