11 nagyszerű kezdő LEGO készlet felnőtteknek – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.14. 48 Views 0 Likes 0 Ratings

48 Views 0 Ratings Rate it

LEGO Marvel Iron Man sisak, ötleteket szállító üvegben és Creator Expert Bonsai fa kollázsban
LEGO

A LEGO egy olyan hobbi behemótja, amelybe felnőttként belemenni. Egy adott pillanatban több száz készlet áll rendelkezésre, és ezek mérete, összetettsége és ára rendkívül változatos. Van azonban egy szép választék a rendelkezésre álló készletekből, amelyek egyensúlyt teremtenek e tényezők között, és ezek az ideális készletek, amelyeket fel lehet venni, ha csak most indul.

Mitől lesz jó a kezdő szett?

Szóval, hogyan lehet megmondani, hogy mi határozza meg ezt az egyensúlyt? Néhány szempontot figyelembe kell venni.

  • Nehézségi osztályzat: A LEGO.com oldalon minden egyes készletnél megtalál egy „Nehézségi szint” besorolást, amelyet az ügyfelek véleményei határoznak meg. Ez nagyszerű módja annak, hogy lássuk, milyen nehéz egy LEGO készletet felépíteni, csak ne feledje, hogy a válaszok meglehetősen torzak lesznek. Nagyon sok, a fiatalabb gyerekeket célzó LEGO-készlet áll rendelkezésre, amelyek alkotják az alacsonyabb nehézségi fokozatot. Érdemes többet megnéznie a 2,5-ből az 5-ös és annál magasabb készletekben. Ugyancsak támaszkodhat a LEGO hivatalos életkor-besorolásaira, amelyek minden készletükben szerepelnek (különösen a 18 évesnél idősebbek közül néhány valóban kihívást jelent). Olyan készletekre összpontosítottunk, amelyek ennél a listánál sem túl nehézkesen mennek túl egyik irányba sem, és inkább az intelligens, leegyszerűsített mintákra támaszkodnak a bonyolultak helyett.
  • Ár és darabszám: Minél nagyobb és összetettebb egy LEGO, annál magasabb lesz az ár. Ezt általában a darabszámmal mérjük (amelyet minden készletre felsorolunk), a standard átváltási arány téglánként körülbelül 7-11 cent. De egyes építmények nagy hangsúlyt fektetnek kisebb vagy nagyobb darabokra, amelyek erősen befolyásolhatják az ár / darab arányt, és a minifigura (a LEGO szettjeihez mellékelt kis figurák) is felemelhetik az árakat. A márkás szettek (Marvel, Star Wars, Harry Potter stb.) Szintén drágábbak, mert a LEGO-nak fizetnie kell a licencért.
  • Esztétika: Természetesen minden erőfeszítésre vágyik valami jó erőfeszítéssel az építési folyamat során, ezért nagy figyelmet fordítottunk a késztermékekre is. Akár érdekel ezek összegyűjtése a polcán, akár nem, az általunk választott készletek mind bemutatják a LEGO építési rendszerének kreatív lehetőségeit. Ez aztán ösztönözheti Önt arra, hogy saját LEGO építkezésével találkozzon – ha érdekli a hobbi másik oldala.

Valódi városok: LEGO Architecture Skyline készletek (változó)

LEGO Architecture Dubai és New York City Skyline készletek
LEGO

Az építészet témája rengeteg menő díszletnek ad otthont, és közülük a Skyline sorozat a legfontosabb. Ezek valóságos városokat foglalnak el, legismertebb tereptárgyaikig forralják fel őket, és viszonylag kicsi, de rendkívül részletes építéssé egyesítik őket. Ezek a szettek remek kiállítási darabokat kínálnak, ésszerű árúak, és remek bevezetést jelentenek a kreatív gondolathoz, amely a minőségi LEGO-konstrukció elkészítéséhez vezet.

Jelenleg a Skyline sorozat borít Dubai (740 darab), New York City (598 darab), Tokió (547 darab), Párizs (649 darab), San Francisco (565 darab), London (468 darab), Shanghai (597 darab), és Las Vegas (501 darab).

Egyedi: LEGO Creator Expert Bonsai Tree (878 db)

LEGO Creator Expert Bonsai fa készlet
LEGO

Rátérve a LEGO egyik legfrissebb kísérletére, a Bonsai Tree készlet egy egészen más típusú konstrukció, mint amit a LEGO általában kínál. Mégis, az alap, a cserép és maga a fa felépítése nagyszerű idő, és az a képesség, hogy a fát a normál zöld levelekről cseresznyevirágokra cseréljük, jó bónusz. Ennek a felépítésnek az egyedülállóbb aspektusai, mint például az edény belsejében lévő szennyeződést szimuláló laza darabok, csak tovább mennek annak érdekében, hogy a kész termék fantasztikusan nézzen ki.

A Star Wars rajongók számára: LEGO Star Wars Luke Skywalker X-Wing (474 ​​darab)

LEGO Star Wars Luke Skywalker X-Wing szett
LEGO

Van egy sok Csillagok háborúja a tömegből indul Csillagpusztító a megfizethetőbbekhez mikro-épít. És ezek a készletek nagyszerűek, de ha csak most kezded, akkor valószínűleg valami olyasmit akarsz, amely inkább középutat jelent az egyszerű és drága között. Szerencsére a Csillagok háborúja legújabb sorozata remek lehetőséget nyújtott: Luke Skywalker X-Wing. Az eredeti trilógia ikonikus hajója alapján ez a felépítés fantasztikus munkát végez, hogy visszaszerezze a hajó kinézetét, miközben nem emeli túlságosan az árát – és ez anélkül, hogy megemlítenénk a nagy minifigákat. A LEGO világában újonnan érkezett Star Wars-rajongók számára nehéz jobb kiindulási pontot elképzelni.

Ősi: LEGO Ideas dinoszaurusz kövületek (910 darab)

LEGO Ideas Dinosaur Fossils készlet
LEGO

Ezek a tégla alapú kijelzők nagyszerű összeállításokat tartalmaznak bonyolult részletezéssel. A dobozban megkapja a Triceratops, a Tyrannosaurus Rex és a Pteranodon csontváz formájú darabjait, paleontológus minifigura mellett. Ezek az építmények fantasztikusan néznek ki, és rengeteg kisebb érintéssel az építési folyamat is remek idő.

A Marvel rajongók számára: LEGO Marvel Iron Man sisak (480 darab)

LEGO Marvel Iron Man sisak készlet
LEGO

Míg a LEGO szuperhőskészletek nagy része a fiatalabb tömegeket célozza, ez az Iron Man készlet kellemes helyettesítőt kínál az idősebb rajongók számára. Ez egy nagyon egyszerű felépítés, de kiváló alakítás és okos használat mohó (egy LEGO építési technika, amely magában foglalja a csapok feltárását a hozzáadott textúra érdekében) kielégítő építkezést tesz teljessé és örömmel egészíti ki a Marvel rajongói szobáit. A mellékelt állvány a cseresznye a tetején, és ezt fantasztikusan bemutatja.

Egyszerű kijelzők: LEGO téglavázlatok téma (változó)

LEGO BB-8 tégla vázlatok és Batman készletek
LEGO

Ha leginkább a LEGO-val foglalkozik a kijelzőkkel, akkor figyelembe kell venni a Tégla vázlatok témát. Ezek az összeállítások meglehetősen egyszerűek, de tagadhatatlanul elbűvölő az a módszer, ahogyan az ikonikus karakterek újrateremtésével keverednek. A karakterek szó szerint kipattanják az alapjukat, és a különféle használt részek sokfélesége és a kapzsiság sok használata biztosítja, hogy ezek az egyszerű felépítések még mindig érdekesnek tűnjenek. A téma csak kitér Denevérember, Csillagok háborúja, és Mickey egér karakterek egyelőre, de idővel megfelelő esély van a bővítésre. Nagyon jó látni, hogy az alap, amelyre ezeket az építkezéseket hozza létre, megjelenítés céljából egy egyszerű állvánnyal van felszerelve

Indítsa el motorjait: LEGO Speed ​​Champions 1974-es Porsche 911 (180 darab)

LEGO Speed ​​Champions 1974-es Porsche 911 készlet
LEGO

Az egész Speed ​​Champions téma a valós autók kisebb, de mégis pontos kikapcsolódásának remek forrása, de a Porsche 911-et kifejezetten ehhez a listához választottuk. Ez az olcsó modell egy szép minifiggel, funkcionális kerekekkel és letisztult kivitelű. Az autók iránt érdeklődők számára remek készlet a polcon pihenés. Ha pedig élvezni fogja ezt a szettet, akkor a LEGO legújabb szettje, a LEGO Creator szakértő, Porsche 911, egy jó folytatás, amely sokkal nagyobb és részletesebb.

Klasszikus: LEGO Ötletek szállítása palackban (953 darab)

LEGO Ötletek szállítása palackban
LEGO

Az irodai dekoráció tekintetében néhány ikonikusabb dolog van, mint egy palackban lévő hajó, ezért nagyon jó, hogy láthatjuk a LEGO értelmezését az egyikről ebben az Ötletkészletben. A palack, a minihajó és a részletes állvány együttesen nagyszerű szerkezetet alkot, és az apróbb elemek, például a téglából épített víz és az állványon elhelyezkedő kis gömbök valóban lezárják az üzletet. Ez a készlet szinte mindenkinek kiváló, és meglehetősen egyedi a LEGO többi katalógusához képest.

Túl ezen a világon: LEGO Ideas Nemzetközi Űrállomás (864 darab)

LEGO Ideas Nemzetközi Űrállomás készlet
LEGO

Ki nem szereti az űrt? Ez az Ötletek témából készült építkezés hűen újrateremti irodája számára a Nemzetközi Űrállomást, ugyanakkor tartalmaz egy szép kijelzőállványt, pár űrhajós mikrofigát és néhány kisebb épületet, például az űrsiklót. Bár a kész termék kissé törékeny, ennek rendben kell lennie, figyelembe véve a megjelenítésre összpontosító jellegét. A modern űrprogramok iránt érdeklődők számára ez a készlet minden alapot jól lefed.

Harry Potter rajongóknak: LEGO Harry Potter Hedwig (630 darab)

LEGO Harry Potter Hedwig készlet
LEGO

Jó választék van LEGO Harry Potter ott indul, és bár az igazi nyeremény bizonyosan az Roxfort kastély, kezdőknek érdemes először ezzel a tollas baráttal kezdeniük. Ez a készlet a Hedwig teljes téglából épített modelljét tartalmazza, sima kijelző állvánnyal és még némi mozgásfunkcióval is (fordítsa el az állvány forgattyúját, és Hedwig szárnyai csapkodni fognak). Remekül néz ki, a felépítést szórakoztató befejezni, és fantasztikus bemutató darabot jelent a sorozat rajongói számára. Az összes négyzetet ellenőrzi, hogy van-e egy nagyszerű LEGO-megjelenítés, és a benne szereplő Harry és Hedwig minifigák csak édesítik az üzletet.

A technika íze: LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 (579 darab)

LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 készlet
LEGO

Bár a LEGO Technic rendszere különbözik a szokásos tégláktól, mégis sok azonos kreatív szellemet testesít meg. Tehát, ha meg akarja adni ennek az alternatív építési rendszernek a forgását, akkor a Chevrolet Corvette modell jó munkát végez annak bevezetésével. Vannak olyan szép érintések, mint a motordugattyúk mozgása, miközben az autó körbejár, és a késztermék meglehetősen pontos, figyelembe véve a darabszámot. A Technic alapvető jellemzője a bonyolult belső mechanizmusok, és bár ez a készlet nem megy olyan messzire, mint mások, az itt található még mindig szórakoztató, hogy kitaláljuk, és jó ízlés a Technic kínálatából.
Source link


48 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok