12 Lululemon dupes, amelyet közvetlenül az Amazon-on vásárolhat – LifeSavvy

Avatar admin | 2021.02.03. 69 Views 0 Likes 0 Ratings

69 Views 0 Ratings Rate it

egy rövid nadrág, nadrág és sportmelltartó
CRZ jóga / jogalicious

Szeretnél Lululemon aktív ruházatot, de nem akarsz sokat költeni? Ezek az Amazon-on talált Lululemon dupes hasonlóak az eredetihez és sokkal olcsóbbak.

A Lululemon okból népszerű márka: Készítik kényelmes aktív ruházat ez egyszerre elegáns és funkcionális. Ruhájuk jól elkészített és tartós, vajas puha, kanóc izzadságot és nedvességet érez a bőrén még a legszósabb edzés alatt is, és sokáig kitart. Az egyetlen hátrány? A Lululemon drága.

Azok számára, akik szeretik a Lululemon darabok kinézetét és érzetét, de nem tudják igazolni, hogy 100 dollárnál többet költenek egy olyan nadrágra, amelyet izzadni fognak, más lehetőségek is vannak: Nevezetesen ezek a sokkal megfizethetőbb dupák megtalálható az Amazon-on.

Noha az amazoniai dupók némelyike ​​nem lehet olyan jó minőségű vagy tartós, mint a kinéző Lululemon darabok, elvégzik a munkát, és rendkívül hasonlóan néznek ki, mint az eredeti dolgok. Közülük sok ugyanolyan kényelmes, rugalmas és tartós, sőt néhányuknak ugyanolyan típusú textíliája is van.

Nézze meg az alábbi legjobb lehetőségeket.

Leggings és nadrág

Van néhány különböző dup Lululemon egyik legnépszerűbb nadrágjához, valamint különféle rövidnadrágokhoz. Ennek persze csak értelme van, mert elsősorban a márka rendkívül kényelmes jógás nadrágjai teszik őket a térképre.

28 hüvelykes align nadrág dupe: jógás leggings

két fekete nadrág egymás mellett
Lululemon / Yogalicious

A vaj puha, szinte súlytalan érzéssel, Lululemon 28 hüvelykes Align nadrágja az egyik legkeresettebb. Ezek szintén 98 dollárnál kezdődnek.

Nehéz olyan nadrágot találni, amely a Lululemon tökéletesen nyújtózkodó Align nadrágjához hasonlítana, de az Amazon-on két lehetőség van, amelyek hihetetlenül közel állnak egymáshoz – sőt, egyesek szerint még jobbak is. Yogalicious magas derékú, ultra puha, könnyű nadrág az egész TikTok-on, mert olyan nagyszerű dupot készítenek.

28 hüvelykes Align dupe: A Yogalicious magas derékú, rendkívül puha, könnyű, leggings pontosan hasonlít az eredetire, sok ugyanabban a színben kapható, és közel olyan könnyű és rugalmas puha, mint azok, amelyeken alapulnak. Ugyanaz a magas derekuk van a hasszabályozással is. Még jobb? Kevesebb, mint 20 dollár.

28 hüvelykes align nadrág dupe: színes nadrág

két fekete nadrág egymás mellett
Lululemon / Colorfulkoala

Valójában sok Align dupes van odakint, de a Yogalicious márkan kívül egy másik kiemelkedik: Colorfulkoala női magas derékú jóga nadrág egy másik pár, akikről a TikTok felhasználói tombolni fognak.

Ezek szintén nagyon hasonlítanak az Align nadrágokhoz, egy észrevehető különbséggel: A lábszár varrása és a zsebük van, amelyet egyesek valójában előnynek tartanak. De ugyanolyan puhák és nyújtók, magas a derékuk is.

Egy bíráló megjegyezte, hogy bár nagy rajongója a Lululemon-nak, „Ezek a nadrágok 100% -ban megfelelnek a hype-nak!”

On the Fly Joggers Dupe: CRZ jóga kocogók

két zöld kocogó egymás mellett
Lululemon / CRZ jóga

Az Lululemon On The Fly Joggers szuperlágy, izzadságelvezető anyagból készülnek, amely nagyon könnyűnek érzi magát és kissé lazán lóg. 118 dollárért biztosan nem olcsók.

Az CRZ Yoga Női Stretch húzózsinórok ne nézzen ki pontosan úgy, mint a lululemoni eredetik: a dereka kicsit más, az alja pedig egyenesebb. Ennek ellenére a szövet nagyon hasonló: Ezek puhák, és könnyű, ránctalan anyagból készülnek, amely megkönnyíti a ruhák fel- vagy leöltözését.

A belseje hűvös tapintású, így ideális könnyű testmozgáshoz, például a jógához. Hasonló kis zsebbel is rendelkeznek, és derékkal húzózsinórral rendelkeznek. 30 dollárért pedig jóval olcsóbbak.

Align Short Dupe: Lavento női jóga rövidnadrág

két pár fekete nadrág egymás mellett
Lululemon / Lavento

Az Lululemon Align rövidnadrág alapvetően az Align nadrágszáruk, de sokkal rövidebbek. Ugyanabból a puha és lélegző anyagból készülnek, és különböző hosszúságúak. A 4 hüvelykes rövidnadrág 58 dollár, és ezekre a dupokra hasonlít leginkább.

Az Lavento női magas derékú jóga rövidnadrág kissé rövidebbek, mint a 3 hüvelykes eredetik, de ettől eltekintve majdnem teljesen egyformának tűnnek – és ami még jobb, a Lavento tonna tonnányi színválasztékot kínál.

A széles, varrat nélküli derékpánt ugyanolyan, mint az Align rövidnadrágban, és közel olyan puha, lélegző és könnyű. Ugyanolyan lapos varrásaik vannak, amelyek minimálisra csökkentik a kopást, ha mozognak. 20 dollár alatti áron sokkal olcsóbbak is.

Speed ​​Up Short Dupe: CRZ jóga rövidnadrág

két lila rövid nadrág egymás mellett
Lululemon / CRZ jóga

Az Lululemon Speed ​​Up rövidnadrág nem feszesek, mint az Align rövidnadrágok, szellősebbek és lazábbak. 58 dollárba kerülnek a 4 ″ -ért.

Első pillantásra a CRZ Yoga női gyorsan száradó sportos rövidnadrág kinézete megegyezik a Lululemon eredetivel. Hasonló árnyalatúak, ugyanazok a varrások, majdnem ugyanaz a derékpánt és stílus, valamint a hátsó derékrészen ugyanaz a kényelmes cipzáros zseb. Ugyancsak ugyanaz a rejtett húzózsinór derék.

Selymesek és puhák, könnyűek és lélegzők, és nagyon könnyen mozgathatóak. Beépített nadrágjuk is kényelmesebbé teszi őket. Összességében lényegében teljesen ugyanúgy néznek ki és éreznek magukat – és körülbelül 25 dollárt tesznek ki.

Felsők

Csakúgy, mint a Lululemon népszerű nadrágjai és rövidnadrágai nagyon közel vannak, az Amazon-on is megtalálhatók a legkelendőbb trikók és pulóverek olcsóbb változatai. Nem tökéletes példányok, de a megtakarítás érdekében azt mondanánk, hogy elég jók!

Power Y Tank Dupe: CRZ Yoga Tank Top

két fehér tartály teteje egymás mellett
Lululemon / CRZ jóga

Az Lululemon Power Y tartály egy sima tartály teteje vékony pántokkal és Y alakú hátul. 52 dollártól kezdve sok fogyasztó úgy érzi, hogy ez túl drága egy egyszerű tartályhoz.

Írd be a CRZ jóga spagetti pánt edzés felső. Szinte pontosan ugyanaz, a tartály hosszától kezdve a vékony hevedereken át a hátul lévő Y-ig. Az eredetihez hasonlóan szorosan illeszkedik. Pamutból készült a lágyságért, a Lycra pedig a kényelmes alakmegtartásért. Az anyag vastag és tartós, elszívja az izzadságot, és szépen nyúlik, anélkül, hogy túl feszülne.

Kivehető beépített melltartóval is rendelkezik, amely szükség esetén további támogatást és fedést biztosít. A hátoldalon látható logó még akkor is hasonlít a Lululemon logóra, ha gyorsan pillantasz. 24 dollárért ez sokkal olcsóbb is.

Define Jacket Dupe: Queenieke Define Jacket

két zöld kabát egymás mellett
Lululemon / Queenieke

Lululemon Define Jacket-je vékony fazonú, szuper puha pamutszövet, amely izzadsággátló és rugalmas, valamint hüvelykujj és mandzsetta hajlik össze, hogy melegen tartsa a kezét. Nagyszerű, ha kint aktív vagy csak alkalmi darabként visel, és 118 dollárért mindenképpen a felső végén van.

Az Queenieke Sport Define dzseki kinézete megegyezik a Lululemon eredetivel, és csak 27,99 dollárért indul. Hatalmas színválasztékban kapható, némelyik valóban hasonlít a Lululemon színárnyalataihoz. Ugyanaz a karcsú testtartása, ugyanazok a varrások, cipzáras zsebek ugyanazon a helyen, és ugyanaz a magas cipzáras gallér. Még a hátulja is ugyanúgy néz ki.

Hasonló nyújtható, lélegző, puha anyagú is. Bár az ujjak hüvelykujj lyukakkal rendelkeznek, nincsenek mandzsettáik, amelyek összecsukhatóak, hogy melegen tartsák a kezüket, és ez tűnik itt a legnagyobb különbségnek.

Align Tank Dupe: A tornaterem sportmelltartója

két pasztell tartály teteje egymás mellett
Lululemon / A tornaterem

Az Lululemon Align Tank ugyanabból a vajszövetből készül, mint az Align nadrág és nadrág, levágott fazonnal és könnyű támasztékkal. 58 dollárért megy.

A dupe erre valójában melltartó: A Gym People Longline sportmelltartó úgy néz ki, mint az Align Tank. Ez egy hosszú sportmelltartó, amelyet szinte ugyanúgy vágnak le, mint a Lululemon tankot, ugyanazzal a nyakkivágással és pántokkal.

Bár a szövet nyilvánvalóan nem ugyanaz, lélegző, könnyű és izzadságelvezető, szorosabb illeszkedéssel. A dupe közepes támasztékkal párnázott, ami kissé eltér az Align tank könnyű megtámasztásától, és sokan úgy érzik, hogy ez előny. A dupe is csak 23,99 dollárnál kezdődik.

Bras

Szeretné befejezni a legging és imádnivaló sportmelltartó edzés kombót? Ahelyett, hogy 50–100 dollárt költene sportmelltartóra, az Amazon töredékéért szinte azonos verziókat találhat az Amazon-on.

Szabad, hogy derűs melltartó Dupe: CRZ Yoga Sports Bra

két pántos sportmelltartó egymás mellett
Lululemon / CRZ jóga

Az Lululemon szabad derűs melltartó egy könnyű, rugalmas melltartó, amely C / D pohárméretekhez készült. A pántos hátlap aranyos és szórakoztató, míg az előlap fedést és könnyű támaszt nyújt (ez valami jógához használható), és 52 dollárba kerül.

Az olcsóbb dupe CRZ Yoga Cute Yoga Sport melltartó, amelynek költsége 20 és 22 dollár között van, a mérettől függően. Majdnem megegyezik a Lululemon eredetivel, az elülső rész nagyobb lefedettséggel, a hátul pedig keresztbe vetett hevederekkel rendelkezik. Mindkettő lélegző és kényelmes, és az alacsony hatású gyakorlatot szem előtt tartva készült.

A CRZ Yoga melltartó közepes támogatást kínál, és mindkettő sokféle színben kapható.

Szabad vad vadmelltartó Dupe: Icyzone sportmelltartó

két pántos melltartó egymás mellett
Lululemon / Icyzone

Lululemon szabadon vadmelltartója lényegében ugyanaz, mint a Free To Be Serene melltartó, csak az A / B csészeméretekhez készült. Kicsit más pántos hátul van és 48 dollárba kerül.

A dupe az Icyzone Sportmelltartó, amely nagyjából úgy néz ki, mint a Lululemon eredetijének másolata. 13,79 és 17,99 dollár között sokkal olcsóbb, és sokkal több színválasztékot is kínál.

Mindkettő könnyű támogatást nyújt az alacsony ütésű edzésekhez, és mindkettő rugalmas, lélegző anyagból készül.

Enlite Bra Zip elülső magas tartó Dupe: Syrokan melltartó

két pántos melltartó egymás mellett
Lululemon / Syrokan

A nagyobb hatású edzések során nyújtott nagy támogatásért a Lululemon kínálja a Enlite Bra Zip elülső magas tartó. Az elülső rész cipzárral rendelkezik, hogy megkönnyítse a fel- és levételt, a szövet tökéletesen testhez simul, és aranyos háttal nedvességelvezető. 108 dollárért elég drága.

Az Amazon legjobb dupe az Syrokan High Impact zökkenőmentes versenyző melltartó. Míg a hátlapja majdnem megegyezik a Lululemon eredetivel és az eleje nagyon hasonló, hiányzik belőle az elülső cipzár, ami elég kényelmes funkció.

A Syrokan vezeték nélküli is, ami előnyösebb lehet egyesek számára, mások számára nem. Mindkettő hasonló, rugalmas, puha, lélegző anyagból készül, és mindkettő nagyobb hatású edzésekhez készült. Ha nem bánja, ha lemarad az elülső cipzárról, és megbirkózik a hátsó zárással, a Syrokan egy olcsóbb dupe 40 dollárért.

Energy Bra közepes támogatás: Lavento Sports Bra

két pántos sportmelltartó egymás mellett
Lululemon / Lavento

Kapjon közepes támogatást a képzéshez Lululemon Energy Bra közepes támogatása, amely sima, kis súrlódású szövetből készül, amely jól érzi magát és elvezeti a nedvességet. Elöl fedettsége van pántos hátlappal, és 52 dollár.

Közepes támogatást is kaphat Lavento Strappy Sportmelltartó, ami ugyanúgy néz ki, mint a Lululemon melltartó ugyanazzal a keresztbe keresztezett háttal és egyszerű elülső részével (a Lavento kissé hosszabbnak tűnik). Légáteresztő és izzadságelvezető a könnyű érzet érdekében, amely lehetővé teszi a mozgást, a bírálók pedig pontosan olyanok, mint a Lululemon opció. Ráadásul csak körülbelül 22 dollárról van szó.
Source link


69 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok