15 ünnepi dekoráció tárolási és szervezési ötlet

Avatar admin | 2021.03.17. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Legtöbben imádunk díszíteni az ünnepekre, de a rendetlenség és a káosz, miután az összes dekorációt lebontotta, elsöprő lehet. Ahelyett, hogy beengedné ezt a stresszt az életébe, használja ezeket a 15 ünnepi dekorációs tárolási és szervezési ötletet, hogy mindent rendben tartson és könnyen kezelhető legyen.

15 ünnepi tárolási és szervezési ötlet

Ünnepi dekoráció tárolási és szervezési ötletek:

Amikor eljön az ünnep, a dolgok kaotikusak lehetnek, és kissé rendezetlennek érezheti magát. Használja ezeket az ötleteket, hogy szervezett maradhasson az ünnepek előtt, alatt és után!

készítsen ilyen nyaralástervezőt nyomtathatóvá az általam készített házak mellettNyomtasson le egy csodálatos nyomtatható Holiday Planner-t mint ez, hogy rendben tartsa magát az ünnepek előtt, alatt és után.

Használjon kis rekeszes edényeket hogy rendezze azokat a kis dísztárgyakat, horgokat és egyéb apró darabokat, amelyeket meg szeretne menteni a következő évre.

díszeket rendezniHozzon létre egy rácsot a rekeszekből karton segítségével hogy díszei biztonságban legyenek a töréstől és tökéletesen rendezettek legyenek.

üdvözlőlap készpénz tárolásaHasználjon műanyag irattartót hogy az összes üdülési kártyát egész évben szervezzék a gyors hozzáférés érdekében, amikor egyszer kell postázniuk!

csomagolópapír-tárolási ötlet a déli vendéglátás révénÉpítsen csomagolópapír tartót a falára ahol egész évben tárolhatja az ajándékokhoz szükséges papírt!

acasarella feliratú fiókokHasználjon műanyag fiókkészleteket különféle ünnepi ajándékkészleteket tárolni, és feltétlenül felcímkézni, hogy az egyes fiókok mit tartanak.

tegyen díszeket hab- és műanyag poharakbaA következő évben akadályozza meg a törött díszeket műanyag poharak belsejében lévő hungarocell csészék felhasználásával üvegdíszek szigetelésére.

saran csomagolja be a karácsonyfáját tároláshozCsomagolja az egész fát műanyag csomagolásba hogy biztonságban legyen, és megakadályozza, hogy tárolás közben az esetleges csípősök is belekerüljenek. Ez is sokkal könnyebbé teszi a fa mozgatását!

használjon műanyag almatartókat a díszek tárolására azáltal, hogy szépé teszi az életetTakarítson meg műanyag almatartályokat miután megette a gyümölcsöt, és felhasználja őket minden kedves díszének tárolására a következő évig.

használja a négyzet alakú akadályt a hosszú ajándékcsomagolások polírozott élőhely szerinti megtartásáhozHelyezze a hosszú csomagolópapír tekercsek egy négyzet alakú akadályba hogy szervezettek és biztonságosak legyenek a károsodásoktól.

kávés szűrőket használjon az őrült ház díszeinek párnázásáraA kávészűrők nagyszerű bélést alkotnak üvegdíszekhez, hogy ne mozogjanak és ne törjenek össze.

rendezze karácsonyi dekorációkat szín szerint maison de pax általHasználjon nagy címkéket átlátszó tartályokban hogy az ünnepi dekorációkat színtéma szerint rendezzük.

takarja le a koszorúkat műanyagból sokféle módonCsomagolja be a koszorúkat műanyag zacskókba hogy a tárolás során rendezettek legyenek és tiszták legyenek a hibáktól és a gyengéktől.

készíts karácsonyi kártyakönyveket oh louise-tólKészítsen füzeteket az előző évek üdvözlőlapjaiból hogy továbbra is élvezze az emlékeket, és lássa, hogyan nőnek a barátok és a család az évek során.

Hackek az ünnepi dekorációkhoz  Nagyon ügyes lány

Koszorúkat akasszon fel egy rúdra, így tárolás közben nem törik össze és nem lapítják el őket.

Remélem, hasznosnak találta ezeket az ötleteket a közelgő ünnepi szezonban! Van más remek ötleted? Nyugodtan ossza meg őket a megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást! Ne felejtse el megosztani a Pinteresten, hogy másokat is inspiráljon!

Szia, Sheri vagyok tól től Hazel + Gold Designs. Íme néhány szórakoztató statisztika rólam: I tetszik szeretem a csokoládét és a mogyoróvajat (természetesen együtt.) Ha szereted a statisztikákat, akkor kb. 16 éve horgolok, 20 éve kézműveskedem, és kb. 4 éve foglalkozom famunkával. Szenvedélyt találtam a kreativitás és kreativitás terén, és elkezdtem online dokumentálni a projektjeimet Hazel + Gold Designs.

Ha nem dolgozik projekteken, én élvezze az időt a férjemmel, négy gyermekemmel, tökéletes kutyával és díszes macskával. Megtalálhatsz Facebook, Pinterest, Instagram és Twitter.

Olvassa el az összeset Sheri oktatói.

~További Sheri projektjeit itt találja ~
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok