2021 HBH Ünnepi ajándék útmutató: Konyha + Bár

Avatar Gadam | 2021.11.22. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ez a bejegyzés tartalmazhat kapcsolt linkeket, kérjük, tekintse meg a mi oldalunkat Adatvédelmi irányelvek a részletekért.

2021 HBH H2021 Holiday Gift Guide Konyha + bár |  halfbakedharvest.com

2021 HBH Ünnepi ajándék útmutató: Konyha + Bár

Ami a konyhai szükségleteket illeti, én valójában meglepően egyszerűnek és minimálisnak tartom. Az alapvető konyhai cikkeim tényleg nagyon egyszerűek, a Staub serpenyőim és a cocotte-om, egy jó késkészlet, vágódeszka, az állványos mixerem, majd a konyhai robotgépem. Semmi őrültség, de ezeket az eszközöket használom mindennap a munka elvégzéséhez. A legnagyobb „divatos” konyhai cikkem egyértelműen az eszpresszógépem, és azt mondom… megéri.

Tehát ez az, amit lentebb talál. Leginkább a kipróbált és igazi kedvenceim, de hozzáadtam néhány szórakoztató tárgyat is, amelyeket továbbra is ajánlok. Nem egészen szükségleti cikkek, de a konyhámban gyakran használt tárgyak. Olyan tárgyak, mint a kedvenc süteményeim, keverőtálaim, a legkényelmesebb bögre, tálalóedények és még sok más. Nagyon tetszik a lista, amit összeállítottunk!

Hozzáadtuk a kedvenc bárleleteimet is. Mindannyian tudjuk, mennyire szeretek koktélokat készíteni, különösen az ünnepi koktélokat. Így hát elővettem néhány kedvenc koktélos poharamat, és még a bárkocsit is, amelyen a szemem is van!

Szokás szerint remélem, mindenki talál valami csodálatos ajándékot a listán szereplőknek! Élvezze a mi 2021-es ünnepi konyha + bár ajándékkalauz!

[ad_2]
Forrás


18 Views 0 Ratings Rate it