22 tavaszi sütemény minden tavaszi alkalomra

Avatar admin | 2021.04.22. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

A tökéleteset keresi tavaszi sütemények hogy megünnepeljük húsvétot, anyák napját vagy bármely más tavaszi alkalmat? Lépjen be az irodámba. Bemutatom Önnek minden egyes tavaszi sütemény receptjét, amelyre szüksége lesz ebben a szezonban.

kardamom sárgarépa torta karamellal és virágokkal

Minden tavaszi torta, amire csak szüksége lesz

Réteges sütemények? Tavaszra? Úttörés. Oké, de teljes komolysággal határozottan úgy érzem, hogy a tavasz sütemény ideje, hogy ragyogjon. Amint a nap egy kicsit tovább tartózkodik az égen, és a hőmérséklet emelkedni kezd, csak süteményt szeretnék. Most már tudom, hogy a torta nem éppen „könnyű” desszert, de valami a tavaszi tortáról azt az érzést kelti bennem, mintha egy európai város teraszán heverésznék, és egy szelet süteményt fogyasztanék délutáni teával.

Ami nagyjából az a hangulat, amire mindig vágyom.

És neked szerencsés, SOK SOK tavaszi süteményünk van.

Mitől lesz jó a tavaszi torta?

Most azt mondhatod: „Sarah, Bármi torta lehet tavaszi torta! ” de ez nem igaz. Meggyőződésem, hogy nincsenek szabályok a sütemény fogyasztása körül, de bizonyos sütemény receptek egyszerűen nem tartoznak a tavaszi szezonban. Nem találsz meg, hogy májusban felkorbácsolok egy borsmenta tortát. Véleményem szerint a tavaszi rétes sütemények 3 kategóriába sorolhatók:

 • Könnyebb ízek: Most ne csavarja el – nem azt mondom, hogy a torta könnyű desszert. Valójában a süteményt általában cukorral és vajjal töltik fel (ahogy lennie kell), de a tavaszi süteményeknek könnyűeknek, bolyhosaknak és friss tavaszi ízekkel, például szezonális gyümölcsökkel, virágos jegyekkel és nyúlós krémsajtokkal kell megtölteniük a sűrűbbeket. , a téli melegítő ízek.
 • Szép előadás: Tudja, hogy a sundressék tavasszal kijönnek játszani? Tehát kedves sütemények. Tudom, hogy ennek semmi köze sincs a süteményed tényleges ízéhez, de a finom tavaszi édességek, friss virágokkal, citromszeletekkel vagy érett bogyókkal tetején, egy sima ol ’vanília süteményt bármely évszakból * tavaszi remekművé tehetnek.
 • Friss termékek: Az új évadba való belépés legjobb része az összes friss, új íz. A tavasz az egyik kedvenc sütési időm, mert a friss bogyós gyümölcsök kezdenek édesebbé válni, a citrom még soha nem ízlelte a fanyarabbat, sőt a csonthéjasok is kezdik debütálni.

Tippek a legjobb tavaszi süteményekhez

Ezek a tippek minden süteményre vonatkoznak, de különösen tavasszal 🙂

 • Ne próbáld túl sütni a süteményeidet: Bonyolult lehet, amikor először kipróbál egy receptet, hogy megmondja, elkészült-e vagy sem, de azt javaslom, hogy nagyon figyelje a süteményeket az utolsó tíz perc sütés során. Tudom, hogy bosszantó a sütő körül lebegni, de a sütemények egy szempillantás alatt túlsülhetnek és kiszáradhatnak!
 • Fagyosodás előtt mindig hagyja kihűlni a tavaszi süteményeket: Az első számú hiba a kezdő süteménysütőknél a sütemények fagyasztása, amikor még nem teljesen menők. Ez mindenképpen a türelem gyakorlása, de jó dolgok várnak azokra, akik várnak. Valójában inkább fagyasztom le a süteményrétegeimet, mielőtt fagyosítanék. Segít a morzsák a helyükön maradni, így nem kell morzsakabát csinálni!
 • Díszítse süteményét friss gyümölcsökkel vagy virágokkal: A tavasz legjobb része a természet minden szép AKA virága, gyümölcse és zöldsége. És pasztellek !!
 • Tárolja biztonságosan süteményeit: Tartsa süteményeit a lehető leghosszabb ideig, légmentesen zárva tartva. Nem túl aranyos, de szeretjük ezt. Ha nincs süteménykupola, akkor a tortáját mindig szorosan csomagolhatja műanyag csomagolásba!

folyamat felvételek krémsajt cukormáz

Ez a zamatos citromrétegű sütemény gyengéd, nedves, tökéletesen finom és fényes AKA a tökéletes tavaszi torta! Húzza fel ezt a citromos süteményt, hogy minden nap felderüljön!

citrom réteg torta citromos körettel

Ez lehet az új kedvenc tavaszi tortám. Frissen őrölt pisztáciával készül, mesterséges aromák és színek nélkül, és a legfinomabban finom pisztácia ízű. Az ujjnyalogató, jó mézes krémsajtos cukormázzal kiegészítve ez a pisztácia torta tökéletes tavaszra!

házi pisztácia torta

A kolibri torta lehet a legfõbb tavaszi torta. Mi a kolibri torta, kérdezed? Lényegében ez egy rendkívül nedves sütemény, amely tele van banánpürével, pürésített ananásszal és néhány választott fűszerrel. Ezt a remekművet ezután vastag krémsajtos cukormázzal díszítik, és általában csupán néhány percen belül felfalják.

tavaszi kolibri torta

Most már tudom, hogy a vanília torta az év bármely szakában felszolgálható, de különösen tökéletes tavaszi alkalmakkor. Puha és bolyhos, ez a vaníliás sütemény csokoládé vajkrémmel a tökéletes középpont minden tavaszi ünnepséghez, vagy csak azért. Ráadásul a vanília olyan sokoldalú ízű, használhatja ezt a remek vaníliaalapot, és tetszés szerint kiegészítheti vele!

Bármelyik nap úgy érezheti magát, mint egy születésnap, az eddigi legjobb vaníliás süteménygel, csokoládéfagyival. Ez a torta az ünnep!

Ez a családi répatorta recept kétségtelenül a legjobb sárgarépatorta, amit valaha is kaphattam. Nedves, enyhén fűszerezett, tele van sárgarépával, és tetején egy nyálkás krémsajtfagy van. Alapvetően ez a legjobb dolog, amit valaha is eszel.

szelet a legjobb sárgarépatorta

Tehát ezt tulajdonképpen egy nyári süteménynek osztályoznám, de mindig úgy érzem, hogy a tavasz lényegében csak én teszem úgy, mintha nyár lenne, amíg valójában nyár van, tehát ez a torta tökéletes. Vettük az összes kedvenc ízét a cukkini kenyérből, és finom süteményt sütöttünk belőle krémsajtos cukormázzal.

cukkini torta krémsajtos cukormázzal egy torta állványon

Oké. Nagy nyilatkozatot fogok tenni, amelyet később visszavehetek. De … ez a kedvenc süteményem, amit valaha készítettem. Nedves, mint a fene, íze szuper ínyenc, de kevesebb mint egy óra alatt összeáll egy tálban, és valaha is a legélvezetesebb árnyalatokkal rendelkezik. Önmagában olyan jó, hogy nem is kell fagyozni.

olíva torta szeletekre vágva

Már megállapítottuk, hogy a sárgarépa torta a legfõbb tavaszi torta. Tehát miért ne tenné egy lépéssel tovább a tavaszi sütemény sütését, és adjon hozzá egy meghintést hangulatos kardamomfűszerrel. Ha költő lennék, vagy valami ilyesmi, azt mondanám, hogy ennek a süteménynek olyan íze van, mint azoknak az első hideg tavaszi napoknak, amikor a hideg levegő reményteljesnek tűnik. Pedig nem vagyok, ezért ehelyett csak azt mondom, hogy baromi csodálatos íze van.

kardamom répatorta

A tavasz annyi ünnepet hoz, mint húsvét, anyák napja, ballagások, mindazok a Halak b-napok és évfordulók. Ezért legyen mindig kéznél ez a pezsgőtorta recept. Ez a tökéletes módszer a felesleges pezsgő felhasználására.

Lágy vanília torta málna lekvárral és vaníliás CHAMPAGNE FAGYASZTÁSAL. Kezdődjön a buli.

Oké, ne gyere rám. Tudom, hogy nem az igazán egy tortát, de úgy érzem, hogy a sajttorta nagyjából ugyanazt a célt szolgálja, és ez a citromos túrós sajttorta tavaszi süteményenergiát sikít nekem. Nagyon könnyen elkészíthető, kellemesen fanyar és krémes, és lenyűgözően szép.

álmodozó citromos túrós sajttorta kivágott szeletekkel

Egyik középiskolás jó barátomnak mindig volt egy ilyen gyomorfájás-édes (a legjobb módon) déli karamellás süteménye minden év áprilisában a születésnapjára, szóval talán ezért érzem ezt a dekadens karamellás süteményt nekem ruganyosnak. Ez a karamell torta valamivel kevésbé dekadens, mint azok a klasszikus karamellás jeges sütemények, de minden olyan finom.

Hivatalosan buli ezzel a házi funfetti sütemény receptjével! Íze még jobb, mint a torta keveréke, és elkészíti a TÖKÉLETES ünnepi születésnapi tortát!

Hivatalosan buli ezzel a házi funfetti sütemény receptjével! Az íze még jobb, mint a pillsbury torta keveréke, és tökéletes születésnapi torta.

Személy szerint úgy érzem, hogy ez a s’mores sütemény minden évszakra érvényes, de rendkívül élvezem tavasszal, amikor a szabadtéri s’more nem olyan ízű. Dekadens csokoládétortával, fehérmályva vajkrémmel és egy morzsás graham krakkolóval készül a rétegek között, ez a s’mores torta jó okból az egyik legnépszerűbb sütemény recept.

torta kivett szelettel

Ez a sütemény tökéletes arra az esetre, ha túl hideg van ahhoz, hogy enni kezdjen kávé oreo fagylalt, de nagyon kívánja mindazokat az árnyalt csokoládé espresso ízeket. Ez a torta tökéletes, ha egyedülálló tavaszi süteményre vágyik, vagy egy fél csésze kávét fektet körül.

szelet oreo torta kávéfőzővel

Ezt a tortát lepedőként fényképezzük, mert az emberek imádják a lepényes süteményeket, de én tulajdonképpen rétegtortaként teszteltem, és olyan JÓ volt. Elhoztam egy barátnői összejövetelre, akik mind ezt kérték esküvői tortájukként, szóval alapvetően szüksége van erre tavasszal és minden évszakban.

Ki mondja, hogy a vekni sütemény nem lehet ugyanolyan látványos megállás, mint egy tavaszi sütemény? Engedje meg, hogy bemutassam ezt az őrülten nedves mézes süteményt, friss fügével és kecskesajtos cukormázzal. Ne dobja el a kecskesajt cukormáza – azért kell meghalnia!

mézes füge torta kecskesajtos cukormázzal

Egy banán torta dulce de leche vajkrémmel + még dulce de leche? Hallottál már bármilyen alkalomra jobban illő tavaszi tortáról?

Illatos, banánrétegű torta, házi készítésű dulce de leche cukormázzal!

Ez a mandula- és rózsa torta abszolút látványos dugó, de ez az egyik legegyszerűbb sütemény, amit valaha elkészíthet. A mandula és a rózsa kombinációja tökéletesen ki van sütve nedves tavaszi tortává.

perzsa szerelmi torta tavaszi torta

Oké, visszaveszek mindent, amit mondtam, mert * EZ * valójában a kedvenc süteményem. Könnyű és citromos, olvad a szájban. Ez valóban a tökéletes tavaszi torta, és rendkívül könnyű felöltözni egy divatos alkalomra, vagy egyszerűbbé tenni egy alkalmi, rusztikusabb süteményhez. Tudomásul veszem, hogy olyan tortáról beszélek, mintha egy nyári ruháról lenne szó, és megpróbálom meggyőzni magamról, hogy szükségem van rá, de kitartok ezen hasonlat mellett.

tavaszi citromos sütemény

A málna banán véleményem szerint ilyen alulértékelt ízkombináció. Ráadásul nagyon szép. Ez a málnás banán torta tökéletes választás a tavasszal rothadó banán számára.

tavaszi málna banán torta

Tehát ez egy kicsit az orrán van, de ez a torta tökéletes húsvétra. Mármint nyilván. Ha igazán ünnepnek érzed magad, akkor nagyon szórakoztató felkorbácsolni, és mindig lenyűgöz! Ráadásul bármi, amit Cadbury tojással töltenek fel, nagy győzelem a könyvemben.

Nedves vaníliarétegű sütemény, csokoládé vajkrém és egy fonott cukormadárfészek teszi ezt a süteményt tökéletesen húsvétra!

Mindig megfeledkezem erről a süteményről, ám minden alkalommal, amikor elkészítem, megdöbbentem, hogy milyen szép az íze és milyen kétségtelenül gyönyörű. Ez a mandula epres torta tökéletes tavaszi süteménynek érzi a délutáni teát vagy a barátaival való pikniket.

eper mandulás tavaszi torta

Mondja el, milyen más tavaszi süteményeket szeretne szívesen látni a blogon!

XXX


Forrás


15 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok