Küldhet Valentin-napi kártyát egy gyermeknek a Szent Júdásnál – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2021.01.27. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

Valentin-napi mackó ül egy sztetoszkóp mellett.
Mc 243 / Shutterstock

Mivel a koronavírus-járvány még mindig tombol, valószínűleg a Valentin-nap (azon kevés ünnepek egyike, amelyet 2020-ban nem érintettek) valószínűleg kihat ebben az évben. Akik valószínűleg a legélesebben érzik a veszteséget, azok a gyerekek Szent Jude Gyermekkórház, amelynek továbbra is érvényben vannak a látogatási és a társadalmi érintkezési korlátozások. Szerencsére segíthet!

Ebben az évben hihetetlenül könnyű egy kis Valentin-napi vidámságot adni egy Valentin-napi eCard-on keresztül. És nem szükséges bélyegző vagy csigaposta! Egyszerűen irány Szent Jude honlapja és kattintson a „Kártya létrehozása” elemre.

Jelenleg hat terv közül választhat, köztük kettő spanyolul, és mindegyiket a kórházi betegek hozták létre. Kezdve az egyszarvúval, aki tudatja valakivel, hogy „varázslatos”, a hagyományosabb, szívvel ellátott kártyával és egy egyszerű „Boldog Valentin-napot” üzenettel, az összes gyerek által tervezett kártya imádnivaló.

Miután kiválasztotta a tervét, hozzáadhat egy személyre szabott üzenetet a beteg számára. Ha nem biztos benne, hogy mit írjon, több előre írt üzenetet választhat helyette. Az utolsó lépés az utó- és vezetéknév (végül is alá kell írnia a kártyát) és az e-mail cím beírása. Ezután, jöjjön Valentin nap, Szent Jude elküldi a kártyáját a kórház egyik gyerekének.

Tehát feltétlenül irány a Szent Jude helyszíne és terjesszen némi szükséges örömöt ebben az évben! Ez egy ingyenes és egyszerű módszer a gyereknap elkészítésére.

[Via Better Homes & Gardens]
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it