7 a legjobb VR játékok közül, amelyek valójában remek edzést biztosítanak

Avatar admin | 2021.07.30. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Ökölvívó tapasztalat A harc izgalma ez a legkeményebb játék, amellyel játszottam, a szívverésem volt a legmagasabb, és bár a grafika kissé ciki volt, végül teljesen elmerültem. Egy küzdelem fordulója között majdnem leültem a virtuális zsámolyra a ringem sarkában.

A gyakorlati élmény akkor kezdődik, amikor elindítja az alkalmazást, és látja a menüket, amelyek elmagyarázzák a játék működését. Ahelyett, hogy a vezérlőket a menük gombjaira irányítaná (a legtöbb játékban lézerfegyverekre céloz), menjen fel közvetlenül a menüképernyőkhöz, és érintse meg azokat virtuális kezével, amely már bokszkesztyűt visel.

Egy kis edzőteremben vagy, garázsszerű érzéssel. Egy edző oldalra áll, figyel téged, de nem beszél. Van egy öltöző, egy próbabábu, amin gyakorolni lehet az ütéseket, és egy magasított boksz ring. Válassz ki egy ellenfelet, akivel harcolni fogsz, és hirtelen a ring egyik sarkában vagy, kis tömeg gyűlt össze. Dobsz ütéseket, és próbálsz nem ütni. Ha mégis eltalálod, a világ kissé elhalványul, fekete -fehér lesz, és te (ha olyan vagy, mint én) egy percre visszahúzódsz ellenfeledtől, miközben megpróbálod irányítani.

Három fordulót nyertem ellenfelemmel szemben, de kimerítő volt. Amikor csak tudtam, megütöttem, és tovább indultam felé, és próbáltam tartani a nyomást. Azon kaptam magam, hogy folyamatosan a Guardianom túlsó sarkába nyomom, amit a játék segítőkészen piros téglalapként rajzol a virtuális gyűrű padlóján. Szükségem volt rá puncs és ütés újra és nem ütöm meg magam. A közönség figyelt, az edzőm némán ítélt. Nem akartam ezt elrontani. Nem akartam ütni. Ha fel akarja emelni a pulzusát, vagy csak egy kicsit megrémül egy rövid intervallumú edzésen, játssza a Thrill of the Fight -ot.


Forrás link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok