A 10 legjobb akciófilm az Amazon Prime Video-on (2021. február)

Avatar Gadam | 2021.02.16. 99 Views 0 Likes 0 Ratings

99 Views 0 Ratings Rate it

Amazon Prime Video mobilalkalmazás ikonra
BigTunaOnline / Shutterstock

Az Amazon Prime Video filmjeinek kiválasztása félelmetes lehet, különösen, ha a nagyon változó akció műfajról van szó. Íme tíz megbízhatóan szórakoztató akciófilm, amelyeket az Amazon Prime Video-on streamelhet.

A bosszúállók

A Marvel Cinematic Universe ambícióit és tervezését igazolja az úttörő szuperhős-csapat A bosszúállók. Ez a film először hozza össze Vasembert, Amerika Kapitányt, Thort, a Hulkot, a Fekete Özvegyet és a Sólyomszemet, hogy apokaliptikus fenyegetést vállaljon a gazember Loki részéről. Joss Whedon író-rendező bebizonyítja, hogy a képregény stílusú crossover események ugyanolyan jól működhetnek a nagy képernyőn, mint az oldalon.

A Bourne-ultimátum

A harmadik film az eredetiben Patak trilógia, A Bourne-ultimátum, kissé elakad a sorozat folytonosságán. De kielégítő megoldást nyújt Jason Bourne (Matt Damon) világfáradt kém számára is, aki alig várja, hogy maga mögé tegye a kémkedést. Bourne keresi a kondicionálásáért felelős embereket, azon dolgozik, hogy felfedje a veszélyes kormányzati program titkait és lezárja saját személyes traumáját.

Darázs

Miután Michael Bay egyre dagadóbb és bombázóbb Transzformátorok filmek, a spin-off Darázs üdítő ütemváltás. Könnyű és szórakoztató, 1980-as évekbeli nagykorú történetet mesél egy tinédzser lányról (Hailee Steinfeld), aki találkozik a névlegesen átalakuló idegen robotkal. Végül meg kell mentenie őt a rossz kormányzati ügynököktől, és meg kell akadályoznia, hogy a Decepticons gonosz robot átvegye a Földet.

Guggoló tigris, rejtett sárkány

Ang Lee rendező ötvözi a wuxia, a kínai történelmi harcművészeti eposzok hosszú hagyományait az amerikai indie-drámákban szerzett tapasztalataival, hogy Guggoló tigris, rejtett sárkány. Ez egy akciódús saga, amely ugyanolyan gazdag érzelmekben és karakterfejlődésben, mint elegáns küzdelmi jelenetekben. Az Oscar-díjas film főszereplői Chow Yun-fat, Michelle Yeoh és Zhang Ziyi egy 18. századi, politikai intrikákról és viszonzatlan szerelemről szóló történetében.

A feláldozhatóak

Sylvester Stallone összegyűjti az akcióhősök összes csillagát A feláldozhatóak. Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Randy Couture és Terry Crews egy zsoldos csapat tagjait játssza, akiket felbéreltek egy kíméletlen diktátor kiszedésére. Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Steve Austin és egyebek fellépésével, A feláldozhatóak a régi iskola macsó akciójának csúcsminőségű ünnepe.

Küzdenek

John Woo hongkongi akciómester hollywoodi karrierjének csúcspontjára jutott a dicsőségesen ostoba thrillerrel Küzdenek. Egy bűnöző ötletgazda (Nicolas Cage) és az FBI ügynöke (John Travolta) váltanak egymással a nevetséges terv részeként, hogy a hatóságok felfedezzék a bomba helyét. Cage és Travolta állandóan egymásra lépnek egymással a megsemmisített fellépéseikkel, a Woo pedig több stílusos, izgalmas akciósorozatot rendez.

Live Free vagy Die Hard

Egyik sem Drágán add az életed a folytatások közel állnak az 1988-as életvitelig eredeti, de a negyedik részlet Live Free vagy Die Hard megvannak az erősségei. Szórakoztató haver-zsaru dinamika van a sztár, Bruce Willis, mint a látszólag gyilkolhatatlan John McClane és Justin Long között, amikor egy kínos hacker McClane összefog, hogy megállítson egy kiberterroristát (Timothy Olyphant). Len Wiseman rendező néhány lenyűgöző akciósorozatot rendez, és Mary Elizabeth Winstead erőteljesen kiegészíti a sorozatot, mint McClane ugyanolyan huncut lánya.

Mission: Impossible – Ghost Protocol

A Lehetetlen küldetés sorozat lehet a legkövetkezetesebb franchise Hollywoodban, és a negyedik rész, Ghost Protocol, a sorozat csúcspontja. Rendezte: Brad Bird, Ghost Protocol A szuperkém Ethan Huntot (Tom Cruise) misszióba küldi, hogy megakadályozza egy orosz terrorista (Michael Nyqvist) nukleáris támadást. Jeremy Renner és Paula Patton által játszott új ügynököket mutat be, és bemutatja a sorozat legimpozánsabb mutatványát, amikor a Cruise felmászik a dubaji Burj Khalifa torony oldalára.

A futó ember

Nagyon lazán egy Stephen King-regény alapján, A futó ember sok szempontból a valóság TV abszurditásának előfutára. Arnold Schwarzenegger főszereplője egy rendbontás, akit lövöldözésre terveztek egy zavargás ellen, aki versenyzővé kénytelen válni egy játékműsorban, amely az elítélt bűnözőket állítja a szabadságukért küzdő „stalkerek” ellen. A disztópikus akciófilm színes karaktereket és buta egyvonalúakat tartalmaz, valamint remek előadást nyújt Családi viszályRichard Dawson a műsor szadista műsorvezetőjeként.

Star Trek Beyond

Az újraindított harmadik film Star Trek filmsorozat, Star Trek Beyond a trilógia leglazább és legelevenebbje, önálló cselekménnyel, amely felidézi az eredeti tévésorozat önálló epizódjait. Gyors és dühös Justin Lin, a sorozat veteránja rendezi az akciódús filmet, amelyen az Enterprise csapata leszáll egy idegen bolygón, és szembeszáll egy ellenséggel, aki elhatározta, hogy elpusztítja az Egyesült Bolygók Szövetségét.
Source link


99 Views 0 Ratings Rate it