A 10 legjobb horrorfilm a Netflix-en (2021. jan.)

Avatar Gadam | 2021.01.24. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Netflix logó
Netflix

A szeretett klasszikusoktól kezdve a Netflix eredetiként, a kísértetjárta házaktól a gonosz lényekig a Netflix minden horrorajongó számára kínál valamit. Íme egy áttekintés a Netflixen közvetített tíz legjobb horrorfilmről.

A fekete kabát lánya

Két tizenéves lány otthagyta a téli szünetet egy bentlakásos iskolában, furcsa viselkedést tapasztal Oz Perkins rendező hangulatos, hangulatos hangulatában A fekete kabát lánya. Sabrina hűsítő kalandjai a csillag, Kiernan Shipka a hátborzongató karakterek iránti korai érzékét mutatja, mint egy esetleges csonka fiatal nő, míg Perkins a rettegés átfogó érzését kelti a havas környezetben.

A gonosz halott

Sam Raimi alacsony költségvetésű horror debütálása A gonosz halott még mindig a független filmkészítés csodája. Öt főiskolai hallgató véletlenül idézi meg a démonokat, miközben egy távoli kabinban nyaralnak. Ebben a filmben Bruce Campbell karizmatikus szereplése Ash Williamsként műfaj sztárjává tette őt, Raimi pedig a fényképezőgéppel és a vizuális effektekkel való ötletessége miatt a hosszú hollywoodi karrier útjára lépett.

Az ő háza

Egy dél-szudáni menekült párját traumatikus emlékek, valamint a hazájukból származó gonosz szellem kísértik, amikor londoni kormányzati lakásokba telepednek. Az ő háza ötvözi a hagyományos kísértetjárta ház kísértetiségét a trauma és az elmozdulás meditációjával, vonzó (és zavaró) új lendületet adva egy ismerős történetnek.

Csitt

Mielőtt létrehozta a népszerű Netflix sorozatot A domb ház kísértése és Bly Manor kísértése, Mike Flanagan rendezte a feszült otthoni inváziós thrillert Csittarról, hogy egy süket nő (Kate Siegel) harcol egy könyörtelen betolakodó ellen. Flanagan ötletesen beépíti a főszereplő süketségét a feszültségbe, és a közönséget a cipőjébe helyezi, miközben az életéért küzd.

A meghívó

Egy vacsora nagyon rosszul megy Karyn Kusamaékban A meghívó, amely beszédes drámaként indul a volt barátokról és szerelmesekről, akik újra kapcsolatba lépnek, mielőtt sötétebb fordulatot vesznek. A házigazda mindenkit meghívott, csak enni és beszélgetni, vagy van egy baljósabb motívum egy furcsa kultusz világvége-próféciájához kapcsolódóan? A kísérteties film ugratja ezeket a lehetőségeket, mielőtt heves konfrontációkba és erőszakba keveredne.

Éjjel jön

Mi jön pontosan éjszaka? Trey Edward Shults poszt-apokaliptikus filmje Éjjel jön soha nem válaszol erre a kérdésre, de számos veszélyt jelenthet a világot pusztító halálos betegség elől bujkáló család. Amikor egy titokzatos idegen érkezik segítségért a saját családjához, a két klánnak meg kell határoznia, hogy milyen veszélyek jönnek kívülről és milyen veszélyek belülről.

Gyilkos bohócok a világűrből

Csak a címnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy megnézze Gyilkos bohócok a világűrből, ami természetesen a világűrből származó gyilkos bohócokról szól. A bohócokra hasonlító idegenek a földre kerülnek, és cirkuszi témájú halálos eszközöket (vattacukor-gubókat, pattogatott kukoricafegyvereket stb.) Használnak egy kisváros lakosságának megölésére és elfogyasztására. Ez a furcsa horror-vígjáték az 1988-as megjelenése óta kultikus klasszikussá (vagy kult klassic) vált.

Pán labirintusa

Guillermo del Toro kísérteties, gyönyörű meséje Pán labirintusa világháború idején Spanyolországban játszódik, ahol egy fiatal lány fantasztikus lények által lakott titokzatos labirintust fedez fel. Del Toro összefonja a mesevilágot a spanyolországi növekvő fasizmus valóságával, mivel a misztikus lények segítik a főszereplőt, hogy visszavágjon szadista katonai parancsnoka mostohaapja ellen.

Édesem

Kiersey Clemons az egyetlen ember, aki a képernyőn látható Édesemfutási ideje egy hajótörés látszólagos egyedüli túlélőjeként, aki egy elhagyatott szigeten rekedt. Vagy valóban elhagyatott a sziget? JD Dillard rendező a mélyből jövő szörny fenyegetésével élve mesél arról, hogy egy nő megtalálja belső erőtartalmait és visszaveszi hatalmát.

Barátok nélküli

Ha egy egész történetet kizárólag a számítógép képernyőjén lévő képeken ábrázolunk, ez nevetséges trükknek tűnhet, de az okos, bonyolult kialakítású horrorfilm Barátok nélküli a síron kívüli bosszú célzott tinédzserek csoportjáról szóló, de hatékony történetével húzza le. A film tökéletesen megragadja szereplőinek online életét, miközben kielégítő és ijesztő szellemtörténetet is szállít.
Source link


39 Views 0 Ratings Rate it