A 10 legkedveltebb étel-műsor, amelyet megnézhet (2021 március)

Avatar admin | 2021.03.16. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Egy pár ételt mutat a tévében
Andrey_Popov / Shutterstock

Az ételsorozatok a TV egyik legmegbízhatóbb műfajává váltak, amely megtanítja a nézőket izgalmas ételek készítésére, vagy más kultúrák kulináris csodáit mutatja be nekik. Itt van a 10 legjobban elfogyasztott étel-show, amelyet a nézéskor megrázhat a szája.

Apróra vágva

Ha egy igazi szakács bármilyen alapanyagból remek ételt tud készíteni, akkor Apróra vágva bizonyítéka annak. Minden epizódban a szakácsok fej-fej mellett versenyeznek, hogy a legjobb ételeket hozzák létre olyan összetevők közül, amelyek nem tűnnek egymásnak. Bármennyire is valószínűtlenek az elemek, ezek a szakácsok ragyogó, finom kombinációkkal állnak elő a bírók elkápráztatására. Izgalmas figyelni mindazt az ötletességet, amely időzített energiamegszakadásokká sűrűsödik, még akkor is, ha az eredmények néha nem felelnek meg a fáradságnak.

Évad 26–41 Apróra vágva továbbítanak Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Diners, Drive-ins és Dives

Guy Fieri életénél nagyobb személyisége ezzel a kirándulási sorozattal kezdődött, Flavortown fehérített szőke polgármesterével az Egyesült Államok (és később a világ más részein) különböző zsíros kanalakhoz utazva. Fieri felfedezi az éttermekben készített egyedi ételeket, amelyeket általában a gasztronómia elutasít, és közben kiemeli minden látogatott város kis, gyakran családi tulajdonban lévő vállalkozását. Az epizódok a klasszikus amerikai kultúra egy részét kínálják a kényelmi ételek mellé.

Évad 1-38 Dinerek, meghajtók és merülések továbbítanak Discovery + (4,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és a 25-29 Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

A francia szakács

Amerikában az összes főzős show nagyjából ennek a régóta futó PBS sorozatnak köszönheti létezését, amelyet Julia Child kulináris legenda rendezett. Child könyve alapján A francia főzés művészetének elsajátítása, a műsorban a bájos séf különféle recepteken dolgozik, amelyek minden újrafogadás és tévedés nélkül készülnek. Az 1960-as és 70-es években a Child az ínyenc főzést az átlagos otthonokba hozta, és hozzáférhetővé tette. Ennek során az elkövetkező évtizedekre meghatározta a séf popkulturális koncepcióját.

Öt évada A francia szakács hirdetésekkel ingyen közvetítenek Plútó TV, a Roku Channel, és Tubi.

Jó eszik

Ostoba, barátságos személyiségével és az ételkészítés technikai szempontjainak szemléletes megközelítésével Alton Brown valahol egy tévés szakács és egy őrült tudós közé esik. Műsora az Food Network történetében az egyik leghosszabb ideig futó program, így ő a csatorna egyik legkorábbi szupersztárja. Brown azóta több különböző műsorra diverzifikálódott (ideértve a Jó eszik), de eredeti otthona még mindig a legjobb kirakat.

Évad 1-16 Jó eszik továbbítanak Discovery + (4,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

A Nagy Brit Baking Show

A szelídebb típusú valóságversenyre vágyó nézők megnézhetik ezt az egyesült királyságbeli importot, amely szakképzett pékeket állít egymással szembe a bírói testület kihívásaiban. A formátum hasonlít rengeteg más ételversenyre, de a pozitivitás és a bajtársiasság hozzáállása, amelyet különösen brit módon példáznak, tette ezt a show-t nemzetközi szenzációvá. A versenyzők elkötelezettek a győzelem mellett, de elkötelezettek a bátorítás és a lelkesedés légköre mellett is.

Évad 1-8 A Nagy Brit Baking Show továbbítanak Netflix (Havonta 8,99 USD +), és az 1–5. Évad ingyen közvetít sok helyi könyvtáron keresztül Hoopla.

Pokol konyhája

Gordon Ramsay nagyon jól kiabál az emberekkel, de ebben a műsorban nem csak Ramsay dühös tirádái vannak. A szupersztár séfje ádáz versenyt felügyel, hogy helyet szerezzen egy nagy étterem főszakácsként Ramsay jóváhagyásával. Ez egy intenzív, olykor fárasztó folyamat a versenyzők számára, de ez a tűzpróba elképesztő eredményeket hoz. Lehet, hogy Ramsay igényes, de pontosan tudja, mi teszi a remek ételeket – és a remek tévét.

Évad 1-18 Pokol konyhája hirdetésekkel ingyen közvetítenek Ropogás, Páva, Plútó TV, a Roku Channel, Tubi, és Vudu. Az 1. évad és a 10–19 Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Iron Chef America

https://www.youtube.com/watch?v=k6SXLiG2JVc

Az eredeti japán változata Vas szakács bemutatta az amerikai közönségnek azt a fajta bombázó főzőversenyt, amely később mindenütt elérhetővé vált. Ez az amerikai feldolgozás megőrzi az eredeti szellemiségét, a kitűnő szakácsok belépnek a Kitchen Stadionba, hogy felvegyék az Iron Chef néven ismert kulináris mestereket. Ez a főzőshow és a profi birkózás kombinációja, amely kiemeli a szakácsok nagy egyéniségét kulináris képességeik mellett.

Az Iron Chef America 1–13. Évada folytatódik Discovery + (4,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Szögezte le!

Néha a legszórakoztatóbb dolog, amit egy ételbemutatón látni lehet, az, aki az ételt teljesen rosszul kapja. Ez az előfeltevése ennek az elragadóan ostoba sorozatnak, amelyben a versenyzők kevéssé vagy egyáltalán nem képesek sütni, és megpróbálják újraalkotni azokat a bonyolult édességeket, amelyeket a legmagasabb szintű sütőzseni készít. A versenyzők kudarcra vannak ítélve, de katasztrofális eredményeik mulatságosak, és a műsor bátorító hangulatot áraszt mindenki számára, aki reménytelen a konyhában.

Évad 1–4 Szögezte le! továbbítanak Netflix (Havonta 8,99 USD +).

Nincs foglalás

A néhai Anthony Bourdain ezzel a kombinált étel- és utazássorozattal kulturális nagykövet lett. Bourdain a világ minden tájáról bejárja a helyi ételeket, és kiemeli azokat a helyeket és embereket, amelyekkel a tipikus turisták soha nem találkoznának. Bourdain nyitott elméje és tompa modora jóformán mindenkihez kedveli, akivel csak találkozik, és szúrja az utazás-show sok házigazdájának igényességét. Bourdain nagyszerű kalandtá teszi az étkezési hely keresését egy ismeretlen helyen.

Évad 1-8 Nincs foglalás továbbítanak Discovery + (4,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után). Két évad folyik tovább Hulu (Havi 5,99 dollár + hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és öt évad ingyenesen közvetít a hirdetésekkel Plútó TV.

Főszakács

Az egyik első versenysorozat, amely bemutatja versenyzőinek tényleges piacképes képességeit, Főszakács több, mint egy verseny a különféle főzési kihívások elnyerésére. Ez egy megbízható módszer az eredményes szakácsok számára, hogy megjelentessék magukat, ami nagy jelentőségű koncertekhez és akár saját éttermekhez vezet. Jó néhány tényleges séf elindult Főszakács. Szórakoztató pillantás arra is, hogy az emberek hogyan kezelik a nyomást, rengeteg interperszonális drámával, valamint szórakoztató eltávolításokkal a szakértői bírói testület részéről.

Évad 1-17 Főszakács továbbítanak Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után) és Páva (4,99 USD + havonta).
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok