A 4 legjobb Roku TV – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.28. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Hisense H4 TV lila háttérrel
Hisense

A Roku az intelligens TV-k egyik legegyszerűbb operációs rendszere; az egyszerű kialakítás biztosítja, hogy az összes kedvenc streaming szolgáltatásához, például a Netflixhez és a Huluhoz, a lehető legegyszerűbb hozzáférést biztosítson. De egy Roku-alapú tévével ez egy kicsit mélyebbre megy, leegyszerűsítve például a kijelző beállításainak konfigurálását és a bemeneti csatornák váltását. Megkerestük a legjobb Roku tévéket, hogy ne kelljen ásni magának.

Tartalomjegyzék

Mit kell keresni egy Roku TV-ben

Noha a Roku lehet a legnagyobb vonzerő ezek közül a tévék közül, még mindig jól kell teljesíteniük a tévék alapvető funkcióit illetően is.

A legjobb összességében: TCL 6-sorozat

TCL 6-sorozatú TV
TCL

Ha a listán a legjobb minőségű TV-t keresi, akkor a TCL 6-sorozat az. A Roku beépítésén kívül ez csak egyenesen jó TV, nagy áron. A 4K, Mini-LED QLED panel fantasztikusan néz ki, a HDR10 és a Dolby Vision segítségével a színek kipattannak a képernyőről. Négy HDMI-porttal pedig nem lehet probléma a kedvenc eszközök csatlakoztatásával.

A TCL 6-Series egy kompetens játékkijelző is. Támogatja az akár 120 Hz-es frissítési frekvenciákat (bár csak 1440p-nél, 4K-nál a maximális támogatott frissítési frekvencia 60 Hz), és játékokkal megcélzott funkciókat tartalmaz a keretfrekvencia és a késleltetés javítása érdekében. Ez a tévé nagyon kedvező áron kínálja, és ajánljuk mindenkinek, aki minőségi Roku tévét keres.

Középkategóriás választás: TCL 5-sorozat

TCL 5. sorozatú TV
TCL

Míg az 5-ös sorozat visszalép a 6-os szériától, a jóval alacsonyabb ár miatt kiváló középút-választási lehetőség. Hasonlóan a 6-os szériához, ez egy 4K-s televízió, amely támogatja a HDR10 és a Dolby Vision HDR funkciókat, 120 Hz-es frissítési frekvenciával együtt (ugyanezek a szabályok érvényesek, bár a 120 Hz nem működik 4K-nál). Ez még játékmódot is tartalmaz a késleltetés csökkentése érdekében, a hátlapon pedig négy HDMI port található további eszközök csatlakoztatásához.

A kettő között a legnagyobb különbség a kijelző; az 5-ös sorozat szabványos QLED-kijelzőt használ a Mini-LED QLED-kijelző helyett, mint a 6-os sorozat. Tehát bár nem lesz képes a 6-os szériát egy pólóhoz illeszteni, az 5-ös széria mégis nagyszerű képet mutat, amelyet árában nehéz csalódni. Az 5-sorozat egy újabb fantasztikus érték a TCL-től.

Költségvetési választás: onn. Vonal

onn.  Osztályú tévé
onn.

Kissé lefelé haladva a totemoszlopon, a onn. egy Walmart-exkluzív TV. És bár nem fog díjat nyerni a képminőségért, elég jó munkát végez a pénzért. DLED-kijelzőt használ (egy alternatíva a normál LED-kijelzőkhöz, amelyek általában egyenletesebb fényerőt mutatnak az egész képen), 4K-os kimenettel rendelkezik, támogatja a HDR10-et és 60 Hz-en jelenít meg. Három HDMI portot is talál a TV-n további eszközök csatlakoztatásához.

Bár nincs itt semmi, ami igazán beállítaná a onn. sok versenytársától eltekintve, remek lehetőségek ezen az áron, különösen, ha csak egy tévét szeretne, amelyet a szabad szobájában állíthat be.

Kicsi és egyszerű: Hisense H4

Hisense H4 TV
Hisense

Ha olyan olcsó tévét keres, amely nem fogja megemészteni a teljes falat, a Hisense H4 kiváló kompromisszum. Ez a viszonylag kicsi (43 hüvelykes) kijelző 1080p felbontással (a 32 hüvelykes modell kivételével, amely csak 720p felbontással rendelkezik), 60 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik, és szabványos LED-kijelzőt használ. Semmi extravagáns, de ha egyszerű Roku TV-t keres, akkor a H4 pontosan ez. Nincsenek csúcskategóriás funkciók vagy divatos kiegészítők, csak egy standard TV, szilárd kijelzővel az árért.

Kicsi és egyszerű

Hisense H4 43 hüvelyk

Kicsi és megfizethető kijelző, bármilyen divatos funkció nélkül, hogy akadályozhassa az útját.
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok