A 7 legjobb Android-ébresztőóra-alkalmazás – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.21. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Riasztás, Kog alkotások, 1 év

A reggeli ébredés meglehetősen nehéz lehet, és a szokásos riasztó nem elegendő ahhoz, hogy felkeljen az ágyból. De egy nagyszerű ébresztőóra-alkalmazás sokféle hasznos és kora reggeli önmaga számára idegesítő funkcióval segíthet időben felébredni – tehát itt vannak a legjobbak az Android számára.

Mit kell keresni egy ébresztőóra alkalmazásban

Bár az ébresztőóra-alkalmazás nem hangzik bonyolultnak, néhány dolgot figyelembe kell venni az alkalmazások összehasonlításakor.

  • Lehetőségek: Az a lehetőség, hogy egyéni riasztási hangokat állítson be, jegyzeteket adjon hozzá a riasztásokhoz, és állítsa be a riasztások rezgési szintjét, mindazok, amelyeket az ébresztőóra-alkalmazások tartalmazhatnak, segítenek az alapvető alkalmazások fölé emelni magukat. Az ilyen opciók miatt érdemes ezeket az alkalmazásokat elsősorban felhasználni, ezért áttekintjük, hogy a listán szereplő egyes alkalmazások mit tartalmaznak.
  • Feladatok: Számos ébresztőóra-alkalmazás a szokásos ellop mellett új módszereket kínál a riasztás letiltására reggel. Ezek a „feladatok”, ahogyan gyakran nevezik őket, a telefon rengeteg megrázásától a kifejezés begépeléséig terjedhetnek. Akár fizikai, akár szellemi kihívásról van szó, ezek segítenek abban, hogy megfelelően felébredjen a nap megkezdéséhez.
  • Extra jellemzők: Van néhány további szolgáltatás, amelyet ezek az alkalmazások tartalmazhatnak, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak a riasztáshoz. Néhány alkalmazás időjárási és hírösszefoglalókat kínál, amelyekkel ellenőrizheti az ébredést, az alváskövetést és az alkalmazás megjelenésének testreszabásának lehetőségét. Ha csak egy szabványos riasztó érdekel, akkor ezek nem sokat tesznek az Ön számára, de mégis jól jöhetnek, rosszabb esetben pedig ügyes és ártalmatlan kiegészítések.
  • Fizetési modell: Bár a listán szereplő összes alkalmazás ingyenesen letölthető, a legtöbbjüknél rendelkezésre áll valamilyen fizetési lehetőség – általában a hirdetések eltávolításához. Ezek egy része előfizetéses, míg mások egyszeri vásárlás. Megjegyezzük, hogy az egyes alkalmazások mennyit kérnek Öntől, és hogy ez a pénz mit old fel a megfelelő szakaszaikban.

Legjobb az összesben: Alarmy

Riasztó

Az Alarmy egy olyan funkciókkal teli alkalmazás, amely a hangos riasztásoktól kezdve az ébresztés ellenőrzéséig mindent kínál. Az alkalmazás egyik legismertebb tulajdonsága a „Missziók” széles választéka, amelyeket különböző riasztásokhoz csatolhat. Ezek megkövetelik például, hogy sokszor rázza a telefont, beolvasjon egy QR-kódot, vagy megoldjon egy matematikai feladatot a riasztás elvetéséhez. A lehetőségek száma nagyszerű, és biztosítja, hogy lesz egy küldetés, amely illeszkedik a reggelébe, de ha nem tudja teljesíteni a küldetést, akkor van egy vészhelyzeti megoldás is. (Ez megköveteli, hogy többször megérintsen egy mozgó gombot a képernyőn.)

Ami az extra funkciókat illeti, az ébresztési ellenőrzések testreszabható ideig várnak a pingelés előtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem szundít-e újra. Megtekinthet egy rövid hírösszefoglalót és ellenőrizheti az időjárást az alkalmazáson keresztül.

Az Alarmy ingyenes verziót kínál, de hirdetései és zárolt funkciói lesznek, beleértve az ébresztési ellenőrzéseket és bizonyos küldetéstípusokat (például a „Steps” küldetést, amely megköveteli, hogy sétáljon egy kicsit, mielőtt a riasztás leáll). Ha mindent szeretne, amit az Alarmy kínál, akkor szüksége lesz az Alarmy, Premium szolgáltatásra, amely havonta 4,99 dollárba kerül.

Szerezd meg a Google Play-en

Nincs előfizetés: Nem tudok felébredni!

Kog Creations

Ha valami hasonlót szeretnél az Alarmy-hoz, de nem szereted az előfizetéseket, nem tudok felébredni! szilárd alternatívát kínál, amely csak egyszeri 3,99 dolláros fizetést vár a prémium verziójáért. Noha az alkalmazás egy kicsit barebone, továbbra is választhat a riasztási hangok széles skálája közül, beállíthatja a riasztás kikapcsolásához szükséges feladatokat (matematika, memória kihívások és még sok más nehézségi szint), és használja az Ébresztő teszteket (egy értesítést, amely újraindítja a riasztást, ha nem válaszol). A riasztások konfigurálásához még mindig rengeteg remek lehetőség kínálkozik, sőt az alkalmazás megjelenése is változhat a különféle vizuális témák széles választékával.

Szerezd meg a Google Play-en

Egyszerű alternatíva: Korai madár ébresztőóra

1 év

A Early Bird Alarm Clock egy egyszerű, de még mindig funkciókban gazdag alkalmazás. Az alkalmazást egyszerű módon tervezték, amely lehetővé teszi a riasztások gyors konfigurálását. Még mindig rengeteg lehetőséged van, ha mélyebbre akarsz merülni, de az alkalmazás egyszerű elrendezése kellemes változást jelent a többi lehetőséghez képest. Azt is megteheti, hogy az időjárás felhúzódik a riasztás kikapcsolása után, használja az időeltolás funkciót az összes riasztás előre vagy hátra mozgatásához, és van egy időzítő a rövid távú riasztásokhoz (egy perctől két óráig terjed) – nagyszerűen szundikál.

Az alkalmazás rengeteg remek vizuális témát is tartalmaz, amelyek közül választhat, így nem lehet nehéz megtalálni a stílusának megfelelőt. A korai madár ébresztőóra ingyenesen letölthető, de ha fel szeretné oldani az alkalmazás óra widgetjét és megszabadulna a hirdetésektől, akkor frissítenie kell „Pro” -ra, ami egyszeri 4,99 USD költséget jelent.

Szerezd meg a Google Play-en

Részvényopció: Óra

Google

Sajnálatos lenne, ha nem tennénk említést a részvény Google Óra alkalmazásról, ha még nem próbálta volna ki. Teljesen ingyenes, könnyen használható és szinkronizálható az eszközök között. Hiányzik belőlük a fejlettebb funkciók, amelyeket a harmadik féltől származó alkalmazásokban talál, de az alapokat rendkívül jól elvégzi, és lehetővé teszi az „Lefekvés” ütemezésének beállítását is – ez a funkció elnémítja a telefont és nyugtató hangokat játszik le, amelyek segítenek esni. az Ön által választott időpontban alszik. Összességében az Óra alkalmazás még mindig remek lehetőség még a harmadik féltől származó fejlesztők erőteljesebb kínálatához képest is.

Szerezd meg a Google Play-en

Hangos és büszke: Ébresztőóra a nagy alvók számára

AMdroid ébresztőóra

Ha mély alvó vagy, a szokásos riasztások valószínűleg nem vágják el neked – pontosan ezért készült ez az alkalmazás. Készíthet riasztásokat egyedi hangokkal akár telefonjáról, akár URL-jéről (és rengeteg füldörgő riasztási hang van az interneten), növelheti a rezgésszintet, sőt jegyzeteket is fűzhet a riasztásokhoz, hogy emlékezzen arra, miért kell kijutnia reggel az ágyból. Beállíthat olyan feladatokat, amelyek letiltják a riasztást, és beállíthatja, hogy a riasztások helyismeretek legyenek (tehát csak bizonyos helyeken működnek). Az alkalmazás tartalmaz egyfajta alvási naplót is, ahol megadhatja az éjszakai lefekvés idejét – ez hasznos, ha az alvási ütemtervet szeretné rendbe hozni.

Az ébresztőóra a nehéz alvók számára ingyenesen letölthető, de a hirdetések megszabadulása egyszeri 2,99 dolláros fizetéssel jár.

Szerezd meg a Google Play-en

Aludj jól: Aludj Androidon

Urbandroid

Aludj, mivel az Android éppúgy összpontosít az ágyban töltött időre, mint az, hogy kiszabadítson belőle. Bár rengeteg lehetőséget kínál magukra a riasztásokra, mint például az állítható szundi idők, a fokozatos hangerő növelés és olyan kihívások, mint a CAPTCHA megoldása a riasztás kikapcsolására, néhány kiváló alváskövető funkcióval is rendelkezik. Az alváskövetés okosórán vagy fitneszszalagon vagy a telefon belső érzékelőin keresztül működik. Telefonja használata esetén választhat a gyorsulásmérő használatával, amely megköveteli, hogy a telefon ágyban legyen, vagy szonárral, amely csak a közelben van. Ez azt méri, hogy valójában mennyi ideig aludtál, az alvási ciklusok, mennyit dobálsz és fordítasz, horkolsz, az alvási szokásokat, és ha akarod, akkor is észlelheted és rögzítheted az alvási beszélgetést.

Ezeket az adatokat ezután különböző táblázatokba és grafikonokba töltik be, így nyomon követheti az alvását és megpróbálhatja javítani a dolgokat – az alvás, mivel az Android alvás közben is segíthet gyengéd altatódalain. Aludj, mivel az Android fejlesztői egyenletesek együttműködés a Google-lal hogy segítsen javítani az alváskövetést a telefonokon keresztül az Android rendszeren.

Alvás, mivel az Android ingyenesen letölthető, de ha hirdetéseket szeretne eltávolítani, több riasztó- és altatóhangot, valamint részletesebb alváskövetési diagramokat szeretne kapni, akkor szüksége lesz a Prémium változat, ami egyszeri 9,99 dolláros költség.

Szerezd meg a Google Play-en

Néhány szórakozás: AlarmMon

AD (x)

Míg a legtöbb ébresztőórás alkalmazást kizárólag működésre tervezték, az AlarmMon célja, hogy egy kicsit több könnyedséget adjon az ébredés folyamatának. Az alap jellemzői meglehetősen egyértelműek; csatolhat emlékeztetőket a riasztásokhoz, és kiválaszthatja az egyéni riasztási zajokat (bármilyen .MP3 fájl). Ebben az alkalmazásban azonban nem ez a különleges.

Amikor először megnyitja az AlarmMon alkalmazást, meg kell válaszolnia néhány kérdést arról, hogy mikor szeretne felébredni, és kap egy adott karaktert, amely megfelel a válaszainak (később módosíthatja). Ez a karakter meghatározza az alkalmazás által használt alapértelmezett riasztási zajt, és azt is, hogy milyen minijátékot kell lejátszania a riasztás kikapcsolásához.

Ez egy jó mód arra, hogy felébredjen, és az alkalmazás rengeteg aranyos művészettel és animációval rendelkezik, amelyek valóban eladják a hangulatot. Ha riasztást szeretne a gyerekének, vagy szívében gyerek, az AlarmMon fantasztikus lehetőség.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de ha meg akarsz szabadulni a hirdetésektől, havi 0,99 dollárba, vagy évi 8,99 dollárba kerül.

Szerezd meg a Google Play-en
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok