Minden, amire szükség van a kábel elterítéséhez költségvetéssel – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.15. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

Vágott koaxiális kábel és egy Fire TV streaming bot.
Steve Heap / Shutterstock

A kábel levezetése a streaminghez könnyebb, mint valaha, még akkor is, ha Ön sportrajongó vagy az élő közvetítések balekja. De ahogy a streaming árak emelkednek kábelszerű szintekre, a kérdés már nem az, hogy „helyettesítheti-e a kábelt streaming-kel”, hanem az, hogy „hogyan lehet árammal lefedni a kábelt”? Itt vannak az ingyenes szolgáltatások, a streaming csomagok és OTA berendezés le kell vágnia a zsinórt anélkül, hogy feltörné a bankot.

Kezdje aJó Streaming Stick

Chromecast Google TV eszközzel és távirányítóval fa felületen
Justin Duino

A streaming botok azonnali hozzáférést biztosítanak kedvenc szolgáltatásaihoz egy gyors, intuitív felületen. Ezenkívül exkluzív jutalmakkal és hűvös funkciókkal rendelkeznek, például ingyenes, igény szerinti videó- ​​és hangvezérléssel. És ellentétben az okos tévé, amely gyorsan lassan és megbízhatatlanul növekszik, a megfizethető streaming bot évekig teljes sebességgel fog működni, és cseréje nagyon kevésbe kerül.

Roku Express és az Amazoné Tűz TV Stick Lite a két legjobb költségvetési streaming bot, amelyek egyenként csak 30 dollárért járnak. Mindkét streaming bot rengeteg ingyenes, igény szerinti tartalommal és több száz ingyenes élő TV-csatornával rendelkezik A Roku-csatorna és a Tűz TV kb. És természetesen támogatják az összes kedvenc streaming szolgáltatást.

Ha 4K-s televíziója van, fontolja meg a Chromecast a Google TV-vel, Tűz TV Stick 4K, vagy Roku Premiere. Kicsit többe kerülnek, mint a Roku Express és a Fire TV Stick Lite, de ez a 4K HDR streaming ára! A Google TV-vel ellátott Chromecast itt különösen erős lehetőség, személyre szabott kezelőfelülettel, Google Assistant támogatással és all-in-one „figyelő listával”, amely összes streaming szolgáltatásából műsorokat és filmeket állít össze.

Roku Express

A megfizethető Roku Express azonnali hozzáférést biztosít az összes kedvenc streaming szolgáltatásához, valamint rengeteg ingyenes tartalomhoz a Roku csatornán keresztül. Fogjon egyet most, és árassza el a kábelt.

Amazon Fire TV Stick Lite

Az Amazon Fire TV Stick Lite a streaming szolgáltatások és az ingyenes tartalom világát nyitja meg a Fire TV alkalmazáson keresztül. Ha Ön Prime előfizető vagy Alexa felhasználó, akkor a Fire TV lehet az olcsó streaming megoldás az Ön számára.

Ingyenes streaming szolgáltatások és költségvetési csomagok

Plútó TV

Miért kell teljes árat fizetni a streamingért? Több tucat van ingyenes streaming alkalmazások igény szerinti tartalommal és élő tévécsatornákkal, hogy kielégítse az új tartalom iránti vágyát. És amikor olyan prémium szolgáltatásra van szüksége, mint a Disney +, általában van egy csomag, kiterjesztett próbaidőszak vagy kedvezmény, amely segít feliratkozni a pénztárca ürítése nélkül.

Ingyenes igény szerinti és élő TV-szolgáltatások

Miért fizet a streamingért, ha mindent ingyen kaphat? Íme a legjobb ingyenes on-demand és élő TV streaming szolgáltatások. Néhány ilyen szolgáltatás fiók nélkül működik, így kipróbálhatja őket anélkül, hogy bármilyen karikán átugrana:

 • Ropogás: A Crackle volt az első streaming szolgáltatás, amely ingyenes, hirdetésekkel támogatott tartalmat kínált, és a slágerműsorok és a nagy sikerű filmek váltakozó választéka szinte mindig megéri az idejét.
 • Plútó TV: A Pluto TV álmaid streaming szolgáltatása. Kábelszerű élő TV-élményt kínál az AMC, az MTV és tucatnyi más hálózat közreműködésével. Ráadásul a Pluto TV tartalmaz pár ezer igény szerinti műsort és filmet, beleértve Star Trek, A dadus, Anthony Bourdain: Nincs fenntartás, és más olyan címek, amelyeket ritkán talál a Netflixen és a Hulun kívül.
 • Páva: Az NBCUniversal Peacock egy többszintű streaming szolgáltatás ingyenes és fizetős tartalommal. Regisztrálnia kell egy fiókot, de nem bánja, ha elkezd nézni Battlestar Galactica, 30 Rock, és Parkok és Rec egy fillér fizetése nélkül.
 • Tubi: A Crackle-hez hasonlóan a Tubi is műsorok és filmek váltakozó választékát kínálja, és mindig egy vagy két nagy sikerű.
 • IMDb TV: Az Amazon IMDb TV-jében gyilkos válogatás áll rendelkezésre műsorokból és filmekből, többek között Malcolm középen, Őrült férfiak, és Degrassi. A Prime TV tartalom néha megtalálja az utat az IMDb TV-hez, ezért tartsa nyitva a szemét!
 • Xumo: A Pluto TV-hez hasonlóan az Xumo streaming szolgáltatás is több tucat ingyenes csatornát kínál kábelszerű élményben. Nagyszerű hírek, sportok és dokumentumfilmek számára.
 • Plex: A Plex most közel 150 ingyenes tévécsatornát kínál, köztük néhány gyilkossági lehetőséget anime rajongók, zenei majmok és gyerekek számára.
 • Prime Channels: Nem sok ember tud erről, de az Amazon tudta tonna ingyenes élő TV-csatorna a miniszterelnökök számára. A Prime tagság természetesen nem ingyenes, de ezt érdemes szem előtt tartani, ha Ön már Prime előfizető.

Bár ezek az ingyenes szolgáltatások lenyűgöző mennyiségű prémium tartalmat kínálnak, hiányoznak néhány új műsor és film, és természetesen mindannyiantámogatott.

Mentse csomagok és kedvezmények segítségével

Ha élvonalbeli műsorokat és élő sportokat szeretne nézni hirdetések nélkül, fizetnie kell egy prémium streaming szolgáltatásért. Szerencsére te nem kell teljes árat fizetnie. Íme néhány módja annak, hogy pénzt takarítson meg az összes nagyfiú streaming platformon:

 • Csomagolja be: Rengeteg pénzt takaríthat meg, ha egyes szolgáltatások helyett streaming csomagokra iratkozik fel. „A Disney Bundle”Tartalmazza a Hulut, a Disney + -ot és az ESPN + -ot havi 14 dollárért (vagy 19 dollárért, ha Hulut szeretne hirdetések nélkül). Ezzel havi 5 dollárt vagy évi 60 dollárt spórolhat meg.
 • Éves tervek: Szinte minden streaming szolgáltatás 10% -20% kedvezményt kínál, ha előre fizet egy teljes évet. Természetesen ezt csak olyan szolgáltatásokkal szeretné megtenni, amelyeket folyamatosan használ. Egyéb szolgáltatások törlése ha nem használja őket, akkor sokkal többet takaríthat meg, mint 10% vagy 20%.
 • Diákkedvezmények: Néhány streaming szolgáltatás, például a YouTube Premium, hatalmas kedvezményeket kínál a hallgatók számára. Ott van még aSpotify Premium a Huluval”Csomag diákoknak, amely a Spotify-t, a Hulut és a SHOWTIME-t csomagolja össze havi 10 dollárért (ez havi 16 dollár megtakarítás).
 • Partneri ajánlatok: Egyes telefonszolgáltatók és hitelkártya-társaságok ingyenes streaming előfizetéseket kínálnak ügyfeleik számára. Verizon ügyfelek ingyenesen beszerezheti a Disney + -ot, a Hulu-t és az ESPN + -ot, és néhány AT&T ügyfél szerezd be az HBO Max-ot ingyen.
 • Korlátozott idő Kedvezmények: A legtöbb streaming szolgáltatás évente legalább egyszer értékesítésre kerül, különösen az ünnepek környékén. Ha nem akar kedvezményre várni, megpróbálhat néhányat levadászni kedvezményes ajándékkártyák streaming szolgáltatásokhoz.

Ezen megtakarítási lehetőségek egyike sem olyan olcsó, mint, tudod, eleve nem iratkozik fel. De még mindig jobbak, mint teljes árat fizetni. Ha még több pénzt szeretne megtakarítani prémium streaming szolgáltatásain, próbálja ki a “forgó”Az előfizetéseket – törölheti azokat, amelyeket nem szeretne, így havonta a lehető legkevesebb szolgáltatásért fizet.

Ingyenes OTA TV

Az 1 BY ONE digitális antenna az OTA TV-hez.
1 EGYÜTT

Néha jobb régimódi. Az ingyenes rádiótelevízió kábel-szerű élő tévéélményt nyújt helyi csatornákkal, hírekkel, sportokkal, sőt néhány olyan nehézkes csatornával, mint az ABC és a CBS. És elég vicces, az ingyenes antennás TV-vel rendelkezik jobb képminőség mint kábel!

Az OTA TV beállítása hihetetlenül könnyű. Csak vegyél egy digitális antenna, csavarja be a tévé koaxiális aljzatába, csapjon rá egy ablakot, és futásnak érje a földet. Akár OTA TV-t is nézhet az Xbox segítségével vagy a PlayStation segítségével a külső tuner. (A tévék beépített digitális tunerrel rendelkeznek, de a játékkonzolok, projektorok és a régi csöves tévék nem.)

Természetesen érdemes ellenőrizni mely csatornákat elérhetők az Ön területén, mielőtt elköteleznék magukat az OTA TV-n. Ha távoli területen él, akkor fontolja meg a kültéri antenna, mivel a beltéri antenna nem biztos, hogy a csatornák széles választékát veszi fel. Ha DVR-t és csatorna útmutatót szeretne hozzáadni az OTA TV-élményéhez, ragadjon meg egy OTA doboz mint a TiVo Bolt.

1 EGY EGY digitális antenna

Csavarja be ezt a digitális antennát a TV-készülékébe, és azonnal hozzáférhet rengeteg ingyenes csatornához, beleértve az ABC-t, a CBS-t, a PBS-t és a helyi sportokat.

Fontolja meg a Plex szerver felépítését

Fotó a Plex felületről
Plex

Mi lenne, ha saját streaming szolgáltatást készíthetne videofájlokból, DVD-kből és Blu-Rays-ból? Ez az ötlet rejlik a Plex szolgáltatásban, amelyet otthoni számítógépén tárol. Plex szerver beállítása igényel egy kis időt és erőfeszítést, de ha ez elkészült, streamelheti műsorait, filmjeit és zenéit bármilyen eszközön – akár otthonán kívül is!

A Plex szerver beállításához először szüksége van rá mindig bekapcsolt készülék amely képes futtatni a Plex Media Server szoftvert és tárolni az összes fájlt. An NVIDIA Shield TV Pro az a legegyszerűbb és legnépszerűbb választás, bár olcsóbb eszközöket is használhat, mint a Málna Pi 4 vagy egy régi laptop.

Szüksége van egy nagyra is tárolóeszköz, mint egy külső merevlemez, és természetesen a digitális filmek és műsorok gyűjteménye. Ha nagy DVD- vagy Blu-Ray-gyűjteménye van, használhatja a DVD vagy Blu-Ray meghajtó hogy lemásolja a fájlokat a lemezekről.

Azok is, akik egyszerre több eszközre szeretnének streamelni, fontolják meg a regisztrációt Plex Pass, havi 5 dollár, amely lemond a Plex alkalmazás letöltési díjáról, és hozzáférést biztosít az exkluzív funkciókhoz, az élő TV-készülékekhez és a DVR-funkciókhoz.
Source link


41 Views 0 Ratings Rate it