A 7 legjobb okostelefon az idősek számára (2021)

Avatar admin | 2021.08.04. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Kép a 7 legjobb idős emberek okostelefonja (2021) című cikkhez

Fénykép: insta_photos (Shutterstock)

Csak azért, mert valaki évek óta felkel oda, ez nem jelenti azt, hogy az internethez kötött világnak hátra kell hagynia. Igen, még az ezüst hajúak is megérdemlik, hogy Zoom hívásokat kezdeményezzen, üzeneteket küldjön a WhatsApp-on, és játsszon egy-két játékot.

Igen, ez a közhely az idősebbek és a technika nem keverednek egymással kitartó, de sok okostelefon van az idősek szem előtt tartásával – ráadásul speciális módokat is engedélyezhet a népszerű okostelefonokban, hogy könnyebben használhassák őket. Még akkor is, ha a szülei vagy a nagyszülei soha nem használtak számítógépet, még mindig fel tudnak indulni okostelefon használatával.

Ami a legjobb okostelefon kiválasztását illeti az idősek számára, nagyon sok választási lehetőség van. A fix költségvetéssel rendelkezők számára olcsóbb lehetőségek állnak rendelkezésre, míg azok, akik tartós készüléket keresnek, a zászlóshajó szintű okostelefonokat választhatják, speciális, könnyen hozzáférhető módokkal.

Tekintse meg listánkat a teljes ajánlásokért, de először egy figyelmeztetés:

Megjegyzés a Jitterbugról és a kapcsolódó cégekről

Kutatásunk során találkoztunk a Jitterbug, a TheGreatCall és a Lively okostelefonjaival. Általában erősen ajánlják az időseknek, mert kifejezetten az adott csoport számára készültek, és egy olyan szolgáltatással érkeznek, amely segít az eszközproblémák és a segélyszolgálatok megoldásában.

Javasoljuk azonban, hogy tartózkodjon az ilyen termékektől. Az Jitterbug Smart2 2018 óta nem frissült, és szörnyű véleményekkel rendelkezik az Amazon -on. Az Élénk okostelefon, amely a Jitterbug utódjának vallja magát, nincs véleménye az Amazonról, ami szintén nem biztató.


Forrás link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok