A Booty zenekarok valóban hasznosak?

Avatar admin | 2021.04.27. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

nő, lila, összetett gyakorlatot végez egy zsákmány zenekar

Fénykép: Nikolas_jkd (Shutterstock)

Megvan énekelte az ellenállási sávok dicséretét korábban, és mindenképpen megvannak a felhasználásaik. A zenekarok megfizethetőek és hordozhatóak, így nem csoda, hogy népszerűek –de miért pont ezekre a sok fenékközpontú edzésekre fókuszálnak? Do valójában szükség van rá, ha valóban feneket akarsz építeni?

By az utat, ott van a „Booty Bands” nevű cég, de a „booty bands” kifejezést alkalmazzák az általános ellenállási szalagok kategóriájára is, amelyek a térdét vagy a combját körbejárhatják. Néhányuk szívós, elasztikus szövetből készül, míg mások a hagyományosabb gumi. Nincs hiány olyan edzésekből, amelyek tartalmazzák the felhasználása zenekarok -ba guggolás, visszarúgás és farizomhíd miközben nagyobb zsákmányszerzéssel kecsegtet. Mint sok népszerű edzés esetében, az ígéretek is túl vannak.

Az ellenállási sávok általánosak érvek és ellenérvek

Mielőtt különösen a zsákmányra összpontosító zenekarokban foglalkoznánk, érdemes áttekinteni az összes ellenállási zenekar előnyeit és hátrányait. Mi összehasonlította őket itt a súlyzókkal, és amint emlékszel, az elviteleket is:

  • Az ellenállási sávok nagyobb összsúlyt tudnak biztosítani, mint a kis súlyzók
  • Az ellenállási sávok idővel elhasználódnak
  • Az ellenállási sávok attól függően változnak, hogy mekkora kihívást jelentenek, attól függően, hogy mennyire nyújtod őket

Könnyű megtalálni a súlyzókkal elvégezhető felsőtest gyakorlatokat, de nem mindig könnyű otthon elég nehéz emelni ahhoz, hogy kihívást jelentő alsó test edzéseket végezzen. Az egylábú munka, például a tüdő és a megosztott guggolás, segíthet, és igen, az ellenállási sávok a kép részét képezhetik –ha elég nehézek.

Az egyszerű gyakorlatok nem tesznek szívességet

Ha feneket akarsz építeni, akkor izmokat próbálsz építeni. És az izomépítés leghatékonyabb módja a nehéz – nmillió ismétlés könnyű munka (bár ez működhet, ha te nagyon türelmes).

Tehát honnan tudhatja, hogy elég keményen vagy „nehéz” dolgozik? Ahogy mi is korábban említettük, azt szeretné, hogy kis számú ismétlést végezzünk (legtöbbször 12 vagy kevesebbet) elég nehéz ahhoz, hogy az utolsó néhány ismétlés valóban kihívást érezzen. Ha egy ideje ugyanazt a sávot vagy súlyt használja, időről időre próbáljon ki egy nagyobb kihívást hogy megtudja, erősebb-e, mint gondolná. Ha te vagy az ideje feljebb lépni.

Ezt azért említem itt, mert a „booty” edzések sávos része általában meglehetősen könnyű és könnyű. Ha sávos gyakorlatokat végez és megfelelnek a nehéz definíciónknak és valóban kihívást jelentenek számodra, akkor valószínűleg azt teszik, amit ígérnek. Ragaszkodjon egyelőre a zenekarokhoz.

De a legtöbbünk számára tényleges nehéz súlyokra lesz szükség hogy a fenekének (vagy bármely testrészének) megfelelő edzést adjon. A bajnok holtversenyzőknek sok erőre van szükségük a fenekükben, de nem fogod látni, hogy az erőemelők elkerülik a súlyzót, hogy összpontosítsanak a sávos YouTube-edzésekre.

A zenekarok a legjobban melegítők és kiegészítők számára használhatók

Tedd össze ezt az egészet, és egyértelmű, hogy a zenekaroknak az edzés köretéül – vagy előételként, vagy desszertként – van a legnagyobb értelme. Izomépítéshez tfőételnek még mindig az kell tényleges nehéz emelés.

Tehát a bemelegítés részeként sávos visszarúgásokat végezhet, vagy az edzőteremben töltött lábnap után magas rangú végzettséggel. Használhatja őket „aktiválási” gyakorlatokhoz, ami nagyjából új keletű szó a bemelegítéshez. De zenekarok ne cserélje ki a te guggol, holtpontok, súlyozott tüdő, vagy csípő lökések. És ha guggolást végzel zenekarral a térdén, akkor a guggolás az igazi munkát végzi, a zenekar felajánlásával– hogy folytassuk az étel metaforánkat – talán egy kis köret.


Forrás link


24 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok