A Dropbox 50 jelszavát ingyen tárolja – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.16. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

A Dropbox jelszavak felületének illusztrációja.
Dropbox jelszavak

Még mindig alternatívát keres a LastPass? Jöjjön április, az ingyenes Dropbox Basic felhasználók hozzáférhetnek a platform beépítettéhez jelszókezelő. Noha csak 50 jelszót támogat 3 eszközön, a Dropbox jelszavak ingyenes verziója jobb megoldás lehet a könnyű webes felhasználók számára, mint egy fizetett jelszókezelő vagy a nyílt forráskódú Bitwarden ügyfél.

A fizetős előfizetők számára 2020 augusztusában debütált Dropbox jelszavak webes, mobil és asztali platformokon működnek. Azok, akik havi díjat fizetnek a Dropboxért, használhatják a szolgáltatást, hogy korlátlan számú jelszót tárolhassanak korlátlan számú eszközön, bár az ingyenes felhasználók 3 eszközön mindössze 50 jelszóval ragadnak meg. Az ingyenes felhasználók is kimaradnak Dropbox Vault, amely csak a Dropbox Plus előfizetők számára érhető el.

Az ingyenes felhasználók 50 jelszavának korlátozása természetesen önkényes. Ennek ellenére az átlagembernek nem feltétlenül kell 50-nél több jelszót tárolnia. És a LastPass-ból érkezel, ami most erőltet Ha a felhasználók szabadon választhatnak asztali vagy mobilos LastPass közül, akkor az 50 jelszó korlátozása tisztességes kompromisszum lehet a Dropbox többplatformos támogatása szempontjából.

Ha olyan jelszókezelőt szeretne, amely korlátlan számú jelszót és csatlakoztatott eszközt támogat, akkor havonta néhány dollárt kell fizetnie prémium kliens vagy felállított egy ingyenes Bitwarden boltozat. De ha nem bánja a korlátozásait, és már rendelkezik Dropbox Basic fiókkal, akkor feltétlenül használja a Dropbox jelszavakat, amikor áprilisban ingyenes felhasználókhoz érkezik. Bármelyik jelszókezelő jobb, mint a semmi, és teljes végpontok közötti titkosítással a Dropbox ott van a legjobbakkal.

Forrás: Dropbox via A perem
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it