A Brydge Surface Laptop Dock funkcionális művészet az íróasztalhoz – tekintsd át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.15. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Három felszíni laptop dokkoló változó méretben.
Brydge

Ha laptopja van, az egyik legjobb kiegészítő, amelyet beszerezhet, a dokkoló. A dokkoló segítségével a laptop gyorsan teljes értékű asztallá válik, lehetővé téve a monitor, az egér, a billentyűzet és egyebek csatlakoztatását kis erőfeszítés nélkül. Brydge nem idegen a laptop dokkolóitól, de az új 229,99 dollár Brydge Felszíni Laptop Dock nemcsak funkcionális; ez gyönyörű.

Felszíni laptop dokkolt és két monitorhoz csatlakozik.
Bryge

A Surface Laptop máris gyönyörű eszköz, miért rejtené el? Úgy tűnik, ez a gondolkodási folyamat a Brydge dokk mögött. Nem hajítja el a Surface laptopot; függőlegesen jeleníti meg a Felületet, hogy mindenki láthassa. Maga a dokk ipari megjelenést kölcsönöz, amely szépen dicséri a Surface Laptopot. Látni fogja a mindent átívelő, hídra emlékeztető vonalakat.

De ez nem csak egy szép állvány. Csúsztatva laptopját a Bryde dokkolóba, azonnali hozzáférést biztosít rengeteg porthoz: két HDMI-porthoz, egy USB-A porthoz, egy USB-C 2.0 porthoz és egy UCSB-C 3.0 (tápellátással) porthoz. Ez elég ahhoz, hogy egy tisztességes kétmonitoros és kiegészítő beállításhoz jusson.

A Brydge három különböző verzió kiadását tervezi, egyet a Surface Laptop Go-hoz, kettőt pedig a standard Surface Laptophoz 13,5 hüvelykes és 15 hüvelykes méretben. A kikötő 229,99 USD-t fog megtéríteni és most előrendelheti. 2021 májusában kell szállítania.
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok