A Casio robusztus G-Shock sorozata Wear OS Smartwatch opciót kap – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.02. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Egy Casio G-Shock Wear OS óra futó személy előtt.
Casio

Szerezhet robusztus órát vagy okosórát, de nem gyakran lehet mindkettőt beszerezni. Casio legújabb 700 dolláros G-Shock okosóra átfogja mind a Wear OS masszív kialakításával. Számos intelligens érzékelővel rendelkezik, és akár 200 méteres vízben is képes életben maradni. Május közepén érkezik meg.

Míg Casio teszi egyéb Wear OS órák, ez az első alkalom, hogy robusztus G-Shock vonala megkapja a Wear OS kezelést. Leginkább a modern Wear OS órákban található érzékelőket kapja meg – pulzusszám, iránytű, magasság és légnyomás, gyorsulásmérő, gyrométer, GPS és még sok más. Úgy tűnik, hogy az egyik figyelemre méltó kihagyás az NFC, tehát nem kell fizetni ezzel az órával. De az intelligens képességei ellenére még mindig verni tud.

Ez köszönhető a Casio G-Shock kialakításának, amely a titánra összpontosít, hogy ellenálljon a korróziónak, és egy erős toknak, amely ellenáll a sokkoknak és a víznek. 200 méterig merülhet le, de a Casio ennek eléréséhez sima és reaktív érintőképernyőt ígér a vastag üveg ellenére. Az óra Bluetooth és Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakozik.

Casio Wear OS G-Shock karóra, különféle óraszámlapokkal.
Casio

Természetesen megkapja a Wear OS előnyeit, beleértve a hangvezérléseket a mikrofonnak, az értesítéseknek, a térképeknek, az érzékelő adatoknak és az alkalmazásoknak köszönhetően. De hozzáférést biztosít Casio edzés extráihoz, beleértve a 24 beltéri edzés lehetőséget és 15 tevékenységet. Ez mindent lefed a futástól a közúti kerékpározáson át a beltéri edzésekig és még sok minden mást. A fő hátrány a másfél napos akkumulátor-üzemidő.

A G-SQUAD PRO GSW-H1000 okos óra (milyen néven) valamikor május közepén kerül értékesítésre a Casio webhelyén 700 dollárért. Piros, fekete és kék színben kapható.

Forrás: Casio
Forrás link


39 Views 0 Ratings Rate it