A Chromecast letiltása és eltávolítása a Google Chrome-ban

Avatar Gadam | 2021.04.08. 631 Views 0 Likes 0 Ratings

631 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

chromecast gomb a youtube-on

A videók küldése Chromecast-kompatibilis eszközre hasznos lehet, de nem mindenki akarja ezt a funkciót. Valójában ez nagy bosszúságot okozhat és problémákat okozhat. Megmutatjuk, hogyan távolíthatja el a Chromecast gombot a Google Chrome böngészőből.

A „Google Cast” ikon megjelenik a Google Chrome videóiban, ha rendelkezik Chromecast-kompatibilis eszköz ugyanazon a hálózaton, mint a számítógép böngészője. Ha ez az eszköz nem a tiéd, akkor soha nem akarod véletlenül leadni. Szerencsére a gomb kikapcsolható.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a különbség a Chromecast és az Android TV között?

Két Chrome-ot fogunk használnizászlók”A Chromecast gomb eltávolításához a böngészőből. A zászlók sikeresen működtek tesztelésünk során, de úgy tűnik, hogy nem mindenki számára működnek.

Figyelem: A Chrome zászlók mögé helyezett funkciók okkal állnak rendelkezésre. Lehet, hogy instabilak, negatívan befolyásolhatják a böngésző teljesítményét, és értesítés nélkül eltűnhetnek. Engedélyezze a megjelöléseket saját felelősségére.

Először nyisd ki Google Chrome Windows, Mac vagy Linux PC-n. Ezután írja be chrome://flags a címsorba, és nyomja meg az Enter billentyűt.

menjen a króm zászlók oldalra

Ezután a keresőmező segítségével keresse meg a „Media Router Component Extension betöltése” címet.

betölteni a média útválasztó alkatrész jelzőjét

Válassza ki a zászló legördülő menüjét, majd válassza a „Letiltva” lehetőséget.

válassza a letiltott lehetőséget a legördülő menüből

Most ismét használja a keresőmezőt, hogy megtalálja a „Cast Media Route Provider” nevű zászlót, és ugyanúgy tiltsa le.

öntött média útvonal zászló

Miután megváltoztatta a jelző állapotát, a Chrome arra kéri, hogy indítsa újra a böngészőt a változtatások végrehajtásához. Kattintson a képernyő alján található „Újraindítás” gombra.

indítsa újra a krómot

A Chrome újraindítása után a videókon már nem jelenik meg a Chromecast ikon, bár rövid ideig megjelenhet, majd eltűnik. Megint úgy tűnik, hogy ez a módszer nem mindenki számára működik, de érdemes kipróbálni.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan engedélyezhetem a Google Chrome Flags alkalmazást a béta funkciók teszteléséhez[ad_2]
Forrás link


631 Views 0 Ratings Rate it