Nézze meg, hogy több mint 3000 drón repül együtt a legjobb autókereskedelemért – Review Geek

Avatar admin | 2021.04.05. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

A Genesis logója a rekordot állító drón-show-ban látható
Genezis

A Genesis, a Hyundai luxusjármű-márkája csak újat állított be Guinness-világrekord Sanghajban, március 29-én Sanghajban a „legtöbb pilóta nélküli légi járművel (UAV) egyidejűleg”. Az előadás csúcspontján 3281 drótot mozgósítottak a márka emblémájának és egyéb formatervezési formáinak bemutatására.

Különösen kiváló cyberpunk divat szerint a drónbemutatót éjszaka a Huangpu folyó felett tartották, Sanghaj ikonikus neonvilágítású felhőkarcolóinak láthatára között. A „Genesis Genesis” elnevezésű esemény során a drónok kettős spirált, kezet, spirálgalaxist, valamint a Genesis szárnyas emblémájának és két szedán modelljének – a G80-nak és a GV80-nak – különféle iterációit képezték.

A Genesis a drónokat a kínai piacra való hivatalos belépésének megünneplésére használta; mivel azonban ennyit használtak fel, a cég a lemezt is kikapta magából előző tulajdonos, Shenzen Damoda intelligens vezérléstechnika, aki 3051 drónot használt és 2020. szeptember 20. óta birtokolta a rekordot.

A drónok használata a vállalat logójának és termékeinek megjelenítésére új típusú marketinget jelent. Sajtóközleményében a Genesis kijelenti, hogy a drónbemutató nem csupán a Guinness-világrekord megdöntése, hanem „a Genezis merész szellemiségét is képviseli, hogy megtámadja az egyezményeket, áttörje a határokat és új lehetőségeket inspirál. Talán a közeljövőben további drónközpontú marketingkampányokat láthatunk más globális vállalatoktól, ezzel az új precedenskészlettel.

Forrás: Genezis
Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok