A Cowin 80 dolláros hangsávja felére osztható a térhatású hangzásért – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.15. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Soundbar a TV szórakoztató központban.
Cowin

A hangsávok nagyszerű módja annak, hogy a tévé ónos hangszóróit tökéletesítsék anélkül, hogy sok helyet foglalnának. De a hangszórók ilyen szoros csoportosításának köszönhetően nem igazán veszik körül a hangot. A Cowin új vezeték nélküli hangsávja mindkét világ legjobbjaival szolgálhat. Helyezheti a tévé alá, mint egy hagyományos hangsávot, vagy felezheti két hangszóró létrehozásához.

Egy hangsáv két részre szakadt.
Cowin

Csatlakozhat a hangsávhoz a Bluetooth 4.2, valamint az AUX, optikai és HDMI portokon keresztül. Összeállítva hasonlít egy szokásos hangsávra, amelyet a tévé fölé vagy alá szerel. De ha valamit szeretne egy kicsit közelebb a hagyományos hangsávhoz, kattintson félbe. Ebben a módban a torony hangszórók kis változatára hasonlít. Helyezheti vízszintesen vagy függőlegesen a tévé mellé, vagy falra szerelheti. A választás a tiéd.

Valószínűleg nem számíthat látványos hangzásra; végül is ez egy 25 W-os hangsáv. De csak 80 dollárért nehéz panaszkodni. Ha az első tévéfrissítését keresi új tévéjéhez, és nem biztos abban, hogy mit szeretne, vagy mennyi helyet foglalhat el, akkor Cowin hangsávja jó kompromisszum lehet.

Cowin mondja a hangsávját az Amazon-on kerül forgalomba valamikor 2021 első negyedévében.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it