A dbrand Limited Edition robot camo bőrei második futást végeznek minden pénzért – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.12. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

A Robot Camo bőrrel borított iPhone, Samsung Phone, Pixel és Nintendo Switch vezérlő.
dbrand

Az okostelefon esztétikája olyan unalmas lehet. Általában fekete színűek, és ha szerencséd van, talán ezüst, piros színű. Itt jönnek be Dbrand bőrök és tokok, sportművészeti alkotások, amelyeket egyetlen okostelefon-vállalat sem merne kipróbálni. A legjobb az egészben, hogy dbrand csak egy második korlátozott menetet dobott le Camo robot, felhatalmazva telefonját, hogy bejelentsék: „Üdvözöljük a robot urakat, kérem, ne öljenek meg.” Szerezz egyet, komolyan.

Ha még nem látta a dbrand robotcamo-ját, hagyjuk, hogy a képek beszélgessenek. Képzelje el az átlagos camo nyomtatását. Most hagyd abba, mert unalmas és régi. Cserélje le ezt a színt fekete-fehér robotfejekre, alkatrészekre, hajókra, valamint a robotfőnökök áldozatainak koponyájára és sikoltó szellemeire.

Robot Camo bőrrel borított Xbox Series X
dbrand

Mit mondhatunk, a dbrand semmi, ha nem merész a választásában, legyen szó akár az általa forgalmazott formatervezésről, akár a cég marketingjéről és márkaszelleméről. Ha meglátogatja a dbrandot, készüljön fel arra, hogy legalább 4,3-szor megsértődjön, ezért tegye fel vastag bőrét. Ezután válasszon a bőr és a tapadó tok közül.

Robot Camo márkájú bőröket kaphat laptopokhoz, játékkonzolokhoz, fejhallgatókhoz, okostelefonokhoz és még egy hordozható power bankhoz is. Mindaddig, amíg a telefonja nemrégiben készült, és olyan népszerű gyártótól származik, mint az Apple, a Google, a OnePlus vagy a Samsung, akkor valószínűleg megkapja a bőrét. Meglepő módon még a Microsoft Surface Duo is elvégezte a levágást. Mindhárom fő konzol elvégezte a vágást, csakúgy, mint a Dell és a Lenovo laptopok. Ha pedig bármilyen Apple termékről van szó, akkor valószínűleg megnyúzhatja azt.

Rubik kocka stílusú rejtvény, amelyet dbrand Robot Camo bőre borít.
dbrand

Ha inkább egy kis védelmet szeretne okostelefonjának, megvásárolhatja Robot Camo bőrét dbrand eseteihez is. Legalábbis, ha van okostelefonja az Apple-től, a Google-től, a OnePlus-tól vagy a Samsung-tól. Bármi más, és nincs szerencséd. Megveszed a bőrt a tok stílusához, és ha még nincs dbrand tokod, akkor fogd meg ezt is.

Minden vásárláskor felveheti a Robot Camo bőrű kockát (a Rubik-kocka stílusában) és a Robot Camo mikroszálas kendőt. Ez egy korlátozott kiadású kiadás is, ezért vásárolja meg most, amíg teheti. Csak a saját könnyei lesznek megvigasztalni, ha túl sokáig vár.

Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok