A LEGO 200 dolláros NASA űrsiklójának felfedezése Hubble teleszkóppal érkezik – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.22. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Kathy Sullivan, a NASA űrhajósa, aki LEGO űrhajó-felfedezést tartott
LEGO

Az első űrsikló 40. évfordulójának megünneplésére a LEGO a NASA-val közösen létrehozott egy új készletet. 199,99 dollár Űrhajó felfedezése április 1-én felrobbant, és 2354 darabot tartalmaz – mindent, amire szükség van a transzfer és a Hubble teleszkóp felépítéséhez.

A LEGO az Űrsikló felfedezését választotta a NASA volt űrhajósának, Kathy Sullivannak, az első nőnek, aki az űrben sétált. Részt vett a Hubble távcsövet elindító misszióban. Teljes interjút láthat vele a LEGO webhelyén, ahol átadja a sok részletet, amelyet a LEGO-nak sikerült beillesztenie a készletbe.

Közelkép a LEGO űrhajó-felfedezésről, kezében egy Hubble teleszkóp

A készlet részeként felépít egy LEGO Hubble teleszkópot, amely illeszkedik az űrsikló hasznos teherterületéhez. A második állványnak és emléktáblának köszönhetően ott tárolhatja vagy külön is megjelenítheti. Elraktározva a napelemek behajlanak, hogy elférjenek a transzferben.

A pilótafülke teteje leválik, így láthatja, hogy az űrhajósok hol tartózkodtak az induláskor, és hozzáférhetnek az alvó negyedhez. A futómű kihajtható, csakúgy, mint a Hubble teleszkóp telepítéséhez használt robotkar. A középmotor még megfordul, hogy mozgassa a transzfer liftjét.

Irány a LEGO webhelye, ahol teljes interjút láthat a NASA volt űrhajósával, Kathy Sullivan-nal. A LEGO Űrsikló felfedezése megteszi leárazásra kerül 199,99 dollárért április 1-jén. A LEGO az Űrhajó-felfedezést 18 vagy annál magasabbra értékeli, így bonyolultabb, mint sok űr témájú készlete.
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok