A Disney World New Pass egy digitális MagicBand, amelyet nem kell viselnie – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.12. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Disney MagicMobile szolgáltatás iPhone-on a Disney World-ben
Disney

A Disney mindig túlmutat azon, hogy a Disney-vel kapcsolatos élményeket zökkenőmentessé és élvezetesebbé tegye. Hamarosan új Disney MagicMobile szolgáltatás bemutatja, és a park látogatóinak digitális alternatívát kínál a színes MagicBand számára, lehetővé téve a könnyebb és zökkenőmentes parkélményt.

És csakúgy, mint a MagicBand, a digitális belépő lehetővé teszi a vendégek számára, hogy hozzáférjenek ugyanazokhoz a funkciókhoz, például a szórakoztató park belépéséhez. Ugyanúgy fogja használni; egyszerűen tartsa meg okoseszközét a kijelölt hozzáférési pontnál. A Disney MagicMobile bérletet a vendégek létrehozhatják a My Disney Experience alkalmazáson belül, amelyet a vendégek ezután hozzáadhatnak okos eszközük digitális pénztárcájához. Avery Maehrer, a Walt Disney World Resort kommunikációs menedzsere szerint ez a funkció „az év későbbi szakaszaiban indul majd el”, először az Apple-eszközökkel kezdve.

A hagyományos MagicBand opció továbbra is elérhető azok számára, akik ezt kedvelik, természetesen, sőt, választhatja azt is, hogy váltogatja a kettőt, ha akarja. A Disney további terveket és színeket is tervez elérhetővé tenni a MagicBands számára, melyekben szeretett Disney-karakterek szerepelnek.

A Disney megjegyzi, hogy a jelenlegi digitális szoba legfontosabb funkciója továbbra is elérhető lesz a My Disney Experience alkalmazáson keresztül. Ez az alkalmazás továbbra is online bejelentkezési szolgáltatást kínál, és a Disney Resort szállodai szobájának ajtókulcsaként fog működni, bár a vendégek továbbra is választhatnak egy fizikai kulcsot a recepción.

Forrás: Disney
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it