Az Apple TV + ingyenes letöltése egy évre

Avatar Gadam | 2021.01.20. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Hogyan lehet az Apple TV-t + egy évig ingyen kapni

Fénykép: Hadrianus (Shutterstock)

Az Apple kibővíti ingyenes próbaprogramját, hogy még több idő álljon rendelkezésre az Apple TV + ingyenes kóstolásához. A streaming szolgáltatás az eredeti programozás növekvő palackjának ad otthont – a közelmúltban Justin Timberlakeét is Zarándok, M. Night Shyamalan’s Szolgáló, és Az Oprah beszélgetés– Tehát, ha fontolgatta, hogy lövést készít, akkor az új ingyenes próba működik.

Amit az Apple kínál

Az Apple TV + rendszeres ingyenes próbaverziója mindössze hét nap, de az Apple egyéves ingyenes próbaverziót kínál a streaming szolgáltatáshoz a alkalmas Apple eszköz. Ha a tiéd lejártának ez év júniusáig tart, akkor ezt megteheted tovább figyel júliusig. Lehet, hogy ez nem tűnik hatalmas kiterjesztésnek, de valójában az Apple második. A vállalat korábban ugyanezt az ügyletet kötötte azok számára, akiknek ingyenes próbaverziói tavaly októberben jártak le, visszadobja a dátumot 2021 februárjáig.

Az Apple TV + rendszerint havonta 4,99 dollárba kerül. Azok, akik már elkezdték fizetni a 4,99 dolláros havidíjat, de most képesek extra szabadidőt kapni a szolgáltatással, kapnak egy App Store-jóváírást, hogy ellensúlyozzák a februártól júniusig tartó költségeket.

Milyen termékek jogosultak egyéves Apple TV + próbára

Ingyenes, egyéves próbaverziót kaphat az Apple TV + készülékhez, ha új iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV vagy Mac számítógépet vásárol. Miután kibontotta az új eszköz dobozát, megjelenik egy kód az ingyenes próbaidőszak megkezdéséhez. Ne vacakolj; neked kell három napon belül igényelheti az ajánlatot hónapok az új eszköz első aktiválása után, különben lejár. És ha lemondja az ingyenes próbaidőszak bármely pontján, nem tudja újraindítani. A továbbiakban fizetnie kell az Apple TV + -ért.

Mit és hogyan kell nézni

Ha belevág egy új Apple-termékbe, érdemes kihasználnia az ingyenes ajánlatot, ha olyan filmeket is szeretne nézni, mint Tom Holland Cseresznye vagy a Golden Globe-jelölt sorozat A reggeli show. Még a tárgyalás befejezése után is tapasztalhatja, hogy a 4,99 dolláros ár miatt érdemes tartani az Apple TV + szolgáltatást.

Az Apple TV + megtekintéséhez azonban nincs szüksége fizikai Apple TV-eszközre, mivel az Apple TV alkalmazás elérhető több eszköz. Élvezheti az Apple TV-ben megvásárolt tartalmát és az Apple TV + eredetiket:

  • 2018-as vagy újabb Samsung tévék
  • Amazon Fire TV
  • LG TV-k 2018 vagy újabb
  • Vizio 2018 és újabb
  • Sony 2018 vagy újabb
  • Playstation 4 és 5
  • Xbox One / One S / X sorozat / S sorozat
  • LG TV-k 2018 vagy korábbi

Source link


13 Views 0 Ratings Rate it