A Dyson új vákuumja lézerrel fedi fel a rejtett port, amíg tisztít – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.25. 51 Views 0 Likes 0 Ratings

51 Views 0 Ratings Rate it

A Dyson V15 detektálja a vákuumot.
Dyson

Soha nem veszi észre, mennyire koszosak a padlói, amíg nem vásárol jó vákuumot. De új Dust Detect rendszerével az új Dyson V15 Detect vezeték nélküli vákuum új szintre emeli a „szemnyitás” kifejezést. A tisztítás során élénkzöld lézert ragyog a padlón, felfedve az összes rejtett porszemcsét, amelyet a másik vákuum hiányzott.

A fény használata a rejtett por és szennyeződés megjelenítésére nem újdonság. Számos csúcskategóriás vákuum, köztük a Dysoné is, LED-ekkel világít a padlón, hogy árnyékot vetjenek a törmelék mögé, megkönnyítve ezzel a láthatóságot. De a Dyson V15 Detect vákuumjában található Dust Detect lézer egyedülálló. Pontosan 7,3 mm-es fényszöget vetít a padló fölé, megvilágítva a por és a szennyeződés tetejét, hogy elősegítse a „kiugrást” a kemény padlón vagy a szőnyegen.

A V15 Detect tartalmaz egy akusztikus piezo érzékelőt (mikrofont) is, amely megméri a tisztítandó törmelék méretét. A törmelék méretének megmérése segíti a vákuum automatikus váltását a szívási módok között, ami hozzájárulhat az akkumulátor élettartamának megtakarításához. A törmelék nagysága a V15 LCD-kijelzőjén is megjelenik, ami jól jöhet, ha plüss szőnyeget tisztít, vagy a vákuumot a kanapé alatti sötét helyre ragasztja.

Három új Dyson porszívó érhető el ma a Dyson weboldalán keresztül. Ott van a fent említett 700 dollár Dyson V15 Detect, a 800 dollár Dyson Outsize nagy teherbírású pálca és a 400 dollár Dyson Omni-Glide felmosó vákuum Ha attól tart, hogy a vákuum nem oldja meg a munkát, talán ez a jele annak, hogy frissítenie kell.

Forrás: Dyson keresztül A perem
Source link


51 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok