A Fire TV járművekre ugrik, kezdve a Jeep 2022-es Wagoneer-jével – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.07. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

A Jeep Wagoneer Fire TV-vel az információs és szórakoztató kijelzőn.
Dzsip

Jeep közelgő 2022 Wagoneer és Grand Wagoneer az elsőként megjelent autók beépített Tűz TV. Mindkét járművet március 11-én mutatják be hivatalos formában, de a Jeep anyavállalata, a Stellantis egy rövid pillantást vetett a járművek infotainment rendszereire. friss sajtóközlemény.

Stellantis szerint a Wagoneer vagy a Grand Wagoneer utasai videót streamelhetnek, játékokat játszhatnak, használhatják a Fire TV-vel kompatibilis alkalmazásokat, és használhatják az Alexát autójuk fő kijelzőjén vagy két hátsó kijelzőjén keresztül. A főképernyő kikapcsolja a zavaró tényezőket, miközben az autó mozog, ezért le kell parkolnia, ha meg akar nézni néhányat Malcolm Középen vagy forgasson ki néhány kört Pac-Man. Nincs szó arról Luna támogatás, de hé, minden lehetséges.

Mint minden telefon vagy Fire TV-készülék, a 2022-es Wagoneer és a Grand Wagoneer is csatlakozik az Amazon Prime-fiókjához, hogy nyomon kövesse figyelési listáját és folyamatban lévő műsorait. Letölthet tartalmakat offline megtekintésre is, ami elengedhetetlen jellemző a foltos mobilhálózattal rendelkező vidéki térségekben élők számára.

Míg a legtöbb ember az érintőképernyőről irányítja Wagoneer információs és szórakoztató rendszerét, az autóhoz tartozik egy Alexa hangos távirányító a Fire TV navigálásához, valamint az autó különféle légkondicionáló, navigációs és ülésmelegítő kezelőszervei. Az érintőképernyőt, a távirányítót vagy a beépített Alexa asszisztenst használhatja a csatlakoztatott eszközök otthoni megtekintésére és vezérlésére, például intelligens fényekre vagy intelligens zárakra.

A Stellantis további, 2022-es Jeep Wagoneer- és Grand Wagoneer-részleteket közöl március 11-én. Az autók várhatóan 2021 második felében fognak megjelenni az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban.

Forrás: Stellantis keresztül A perem
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it