A „Google AR Synth” segítségével ingyen elakadhat az ikonikus dobgépeken és a szintetikus anyagokon – ismertesse a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.03.14. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google / Johnathan Tanant

A Google legújabb Arts & Culture kezdeményezése végigvezet minket az elektronikus zenén – történelmén, újítóin és természetesen eszközein. És „Google AR Synth”Eszköz kifejezetten az újhoz készült Zene, készítők és gépek A projekt a legforradalmasabb szintetizátorok és dobgépek mögé állít, és elegendő segítséget nyújt ahhoz, hogy minden hangban maradjon.

A „Google AR Synth” öt klasszikus hangszert tartalmaz, köztük az ARP Odyssey-t, a Roland CR-78-at és a hajlékonylemez-alapú Fairlight CMI-t. A virtuális hangszínpadra annyi gépet helyezhet el, amennyit csak akar, azzal a lehetőséggel, hogy a hangokat, a tempót, a hangot és a mintákat egy sávon belül állítsa be. A „Google AR Synth” használata laptopon vagy asztali számítógépen fekete-fehér szobába kerül, de a webes alkalmazás megnyitása a telefonon felszabadítja az AR támogatást, így a hangszereket a telefon kamerájával helyezheti el a szobájában.

A Google hangszermintáit a Svájci Elektronikus Hangszerek Múzeumából szerezte be, amely a sok hely egyikének egyike egy virtuális túra a Google Arts & Culture segítségével. Ha többet szeretne megtudni ezekről a legendás hangszerekről, keresse fel a Zene, készítők és gépek oldal és kezdje el olvasni!

Ha hűvös lekvárral készül a „Google AR Synth” alkalmazásban, menjen fel a jobb sarokban, és kattintson a „Megosztás” gombra. Ezután megoszthat egy linket, amelyet megtakaríthat magának, vagy megmutathatja barátainak. Itt van az én foglalkozásom egy példa arra, hogy mit tehet néhány perc az „AR Synth” -ben.

Forrás: Google Művészetek és kultúra keresztül 9to5Google[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it