A Google Fotók megújult videószerkesztője megérkezik Androidra – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.12. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Két példa az új Google Fotók videoszerkesztőre.
Google

Még februárban a Google bejelentette, hogy a Fotók alkalmazásának megújult videószerkesztője megteszi érkezik Android-eszközökre több hónapos iOS-exkluzivitás után. Most a Google Fotók androidos felhasználói egy kiszolgálóoldali közzététel révén végre hozzáférhetnek a hatékony új videószerkesztőhöz.

A frissített videószerkesztő számos új funkcióval látja el a Fotók alkalmazást az Android rendszeren, beleértve a horizont korrekcióját, a fejlett kivágást, a jelölőeszközöket, a színkorrekciót, a matricákat és a videószűrőket. A régi videószerkesztő eszközei, például a videó stabilizálása és forgatása, szintén elérhetők az új szerkesztőben.

A Google ebben az évben több változtatást hajt végre a Fotók alkalmazásban, lehetővé téve az emberek számára, hogy több tárhelyet és speciális szerkesztési funkciót nyissanak meg a Google One Feliratkozás. A társaság a közelmúltban jelentette be terveit korlátlan tárhely megszüntetése nem fizető felhasználók számára, és feloldott néhány korábban Pixel-t exkluzív képszerkesztő eszközt (álló elmosódás, színes pop stb.) a fizető ügyfelek számára.

A Photos legújabb verzióját futtató embereknek a következő héten belül hozzáférniük kell az új videószerkesztőhöz. Az új videoszerkesztő kiszolgálóoldalt mutat be, így ha nem érhető el az eszközén, akkor csak várnia kell.

Forrás: Google keresztül Android rendőrség
Forrás link


19 Views 0 Ratings Rate it