A Google Maps parancsikonjainak hozzáadása az Android kezdőképernyőhöz

Avatar Gadam | 2021.02.04. 166 Views 0 Likes 0 Ratings

166 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Már rég elmúltak azok a napok, amikor külön GPS-egységre volt szükségük a navigációhoz. A Google Maps-nek köszönhetően csak egy okostelefonra van szüksége, hogy részletes útmutatásokat kapjon. Az Android kezdőképernyőjének parancsikonjaival még könnyebben használható.

Az útvonaltervezés folyamata általában a Google térkép alkalmazás, egy hely keresése, a kívánt megtalálása és a navigáció megkezdése. Ha ezt mindennap csinálod, ez kissé nehézkessé válhat.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Segéd vezetési módjának használata a Google Térképen

A Google a gyakran felkeresett helyeket fogja felszínre hozni, megkönnyítve ezzel a folyamatot, de ezen még jobban javíthatunk. Ha parancsikont ad a kezdőképernyőhöz, mindezt megkerülheti, és egyenesen a navigációhoz ugorhat.

Először nyissa meg a Google térkép alkalmazás az Android-eszközön. Keresse meg azt a helyet, amelyhez parancsikont szeretne létrehozni.

keressen helyet a Google Maps-ben

Ezután érintse meg az „Útvonalterv” elemet a helyinformációs kártyán.

érintse meg az útvonalterveket

Válassza ki a hárompontos menü ikont a jobb felső sarokban, majd válassza az „Útvonal hozzáadása a kezdőképernyőhöz” lehetőséget.

útvonal hozzáadása a kezdőképernyőhöz

Megjelenik egy felugró ablak, amelyen egy parancsikon található. Érintse meg és tartsa lenyomva az ikont, hogy manuálisan elhelyezhesse a kezdőképernyőn, vagy koppintson az „Automatikus hozzáadás” elemre, ha azt az Ön számára szeretné elhelyezni.

parancsikon hozzáadása a kezdőképernyőhöz

A parancsikon mostantól a kezdőképernyőn lesz. Ha megérinti, megnyílik a Google Maps, és automatikusan elindul a részletes navigáció a helyre.

koppintson a parancsikonra a kezdőképernyőn

Ez nagyszerű módja annak, hogy könnyen elérhesse a leggyakoribb helyeket. Ezeket a parancsikonokat a kezdőképernyő mappájában tárolhatja, és mindig tudja, hol találja meg őket.[ad_2]
Source link


166 Views 0 Ratings Rate it