A Google Pixel 5a telefonját törölhetjük – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.04.09. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Pixel 4a 5G ajtóhoz
Justin Duino

A … valPixel 5. kint, nehéz nem gondolni a Pixel 5a-ra. Végül is a Google korábbi Pixel 4a lehet tökéletes telefon költségvetési áron, és egy új verziónak jobbnak kell lennie. De a termékeny kiszivárogtató szerint Jon Prosser, Lehet, hogy a Google lemondta a Pixel 5a készüléket. De őszintén szólva ez nem is olyan rossz.

A Prosser szerint a Google úgy döntött, hogy lemondja a Pixel 5a készüléket a globális chiphiány miatt, amelyet a technológiai szektor jelenleg tapasztal. Az 5a fejlesztése messze látszott, mivel a készülék kinézetét mutató szivárgások hónapokkal ezelőtt kerültek az internetre. De ezek a szivárgások arra is utaltak, hogy az 5a nem különbözik annyira a Pixel 4a 5G-től.

És ez nem meglepetés. A Pixel 4a és a 4a 5G telefonok már kiválóak. Miközben megkérdőjeleztük a 5G-t kell nyomni A nyomon követés egyéb fejlesztései helyett az 5G bevezetése menetel, és az 5G rádiók minden nap hasznosabbak.

Jelenleg a két telefont még a jelenlegi áron is nehéz legyőzni. Ez utóbbi 128 GB tárhelyet, a Google kiváló fényképezőgép-szoftverét (és egyéb exkluzív testreszabási lehetőségeket), hátsó ujjlenyomat-érzékelőt és a jóhiszeműen fejhallgató csatlakozót kínál 500 dollárért. A frissített chipek jóak lennének, de egyszerűen nem léteznek.

Természetesen Prosser információi tévesek lehetnek. Nem ez lenne az első alkalom. Vagy a Google meggondolhatja magát, ha valahogy sikerül leküzdenie a chiphiányt. Semmi nincs kőbe vésve, amíg a Google nem mondja. És akkor is meggondolhatta a vállalat. De most, ha a szívét egy Pixel 5a-ra állította fel, talán nem éri el a reményeit.
Forrás link


20 Views 0 Ratings Rate it