Mi a legújabb Google Pixel telefon? – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.02. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Google Pixel 5 kék és sárga háttérrel
Google

A Pixel vonal a Google házon belüli Android telefonjainak sorozata. Legalább egy új modell jelent meg évente 2016 óta, de melyek a legújabb telefonok, amelyek megjelentek a sorban, és hogyan változott a Pixel márka az idők során? Megnézzük mindezt és még sok mást.

A Pixel vonal szerény eredetű

Samsung Galaxy Nexus és Google Pixel 3
Samsung, Google

Mielőtt belekezdenénk a modern dolgokba, nézzük meg, hogyan jutott el a Pixel vonal a mai helyén. Míg az első Pixelt még 2016-ban jelentették be, a Google Nexus telefonok szintén a történelem kulcsfontosságú részét képezik, amelyet meg kell vizsgálni, mivel a Google eredeti Android telefonjainak sora volt.

Ez a vonal 2010-ben indult fejlesztői platformként a Nexus One-on, és 2015-ig folytatta ezt a tendenciát a Nexus 6P-vel. Annak ellenére, hogy eredetileg a fejlesztők számára fejlesztették ki az Android-alkalmazások készítésére szolgáló platformot, a Nexus vonalat jól értékelték a bírálók körében, és a rajongók a piac legjobb Android-telefonjaiként emlékeztek rájuk. Ez nem kis részben a telefonok alacsony belépési ára miatt, legalábbis a Nexus 6-ig, amikor az ár jelentősen megugrott az előző modellek fölött.

Itt található az összes telefon, amelyet a Google a Nexus név alatt adott ki:

 • Nexus One (2010)
 • Nexus S (2010)
 • Galaxy Nexus (2011)
 • Nexus 4 (2012)
 • Nexus 5 (2013)
 • Nexus 6 (2014)
 • Nexus 5X (2015)
 • Nexus 6P (2015)

A Nexus vonalon fontos megjegyezni, hogy az összes telefont más cégek, például a HTC, az LG és a Samsung együtt fejlesztették vagy gyártották. Éppen ezért, amikor az első Pixel telefont 2016-ban bejelentették, nagy baj volt, hogy teljes egészében a házon belül kezeli a Google.

A Pixel telefonokat többnyire jól értékelték, de nem gond nélkül. A minőségellenőrzés hardverproblémái és az akkumulátor-élettartam olyan esetekben zavarták a legtöbb Pixel telefont, amelyek visszatartották kiváló szoftvereiket és kameráikat. A vonalon rengeteg szeretni való van, de nem sikerül következetesen kibírni a leszállást. A legújabb Pixel telefonok számos olyan problémát kijavítottak, amely a korábbi modelleket sújtotta, így a Pixels jelenlegi generációja a legjobb.

2019-ben megjelent egy új „a” sorozatú Pixel telefon. A 400 dolláros Pixel 3a ugyanolyan nagyszerű fényképezőgéppel és szoftverrel érkezett, mint a 2018-as Pixel 3, de olcsóbb csomagban. Míg az ár nyilvánvaló teljesítményhez és hardveres leminősítéshez vezetett, ezek érthetőek voltak, és a telefon is rendkívül jól fogadták. A 3a lehetővé tette a Google számára, hogy nevet szerezzen a költségvetési telefonok piacán, és az „a” sorozat továbbra is a legjobb telefonok közé tartozik a pénzért.

Itt vannak az összes eddig megjelent Pixel telefon:

 • Google Pixel (2016)
 • Google Pixel XL (2016)
 • Google Pixel 2 (2017)
 • Google Pixel 2 XL (2017)
 • Google Pixel 3 (2018)
 • Google Pixel 3 XL (2018)
 • Google Pixel 3a (2019)
 • Google Pixel 4 (2019)
 • Google Pixel 4 XL (2019)
 • Google Pixel 4a (2020)
 • Google Pixel 4a 5G (2020)
 • Google Pixel 5 (2020)

A legújabb zászlótelefon a Pixel 5

Google Pixel 5 hátul és hátul
Google

Az Pixel 5 folytatja a Pixel telefonok fő zászlósorát, bár ez nem érintőleges frissítés a Pixel 4-hez képest. A hátsó kamera tömb nagyjából megegyezik (bár elveszíti a Pixel 4 teleobjektívjét ultraszéles kamera esetén), de jobb az akkumulátora, jobb szoftver, és még alacsonyabb kikiáltási árat is kezel, mint a Pixel 4, ami 699 dollárba kerül. Elveszíti az Arcfeloldást, és visszatér az ujjlenyomat-érzékelőhöz, amely sok felhasználó számára polarizálódott. Ez egy kicsit lassabb Snapdragon 765g processzort is használ.

Ugyanakkor megtartja a vezeték nélküli töltést és a vízállóságot, amelyek mindkettő jellemzői egy zászlóshajó készülékre számítanak. A 90 Hz-es frissítési gyakoriság megfelel az utazásnak, csakúgy, mint a többi Pixel-szolgáltatás, amelyet a felhasználók megszerettek, például az Éjszakai látás és a Portré mód. Tehát bár a telefon nem versenyezhet a vonal tetejével, 1000 dollár + telefonokkal, abszolút uralja a felső középkategóriát és az egyik legjobb Android telefon a piacon.

A korábbi évektől eltérően az 5-ösből nem áll rendelkezésre XL verzió, ami a standard modellt könnyű választássá teszi, ha androidos telefont keres. A Google látszólag sokat tanult a korábbi Pixel telefonokból, és rengeteg hibát ki tudott javítani a Pixel 5-tel.

A legújabb zászlóshajó

Google Pixel 5

Az egyik legjobb Android telefon a piacon és a legújabb bejegyzés a Pixel vonalon.

Költségvetési szint: Pixel 4a és 4a 5G

Fotó a Google Pixel 4a hátuljáról és elöl
Google

Míg az 5 nagyszerű, a 4a és a 4a 5G is sokak figyelmét felkeltette. Mindkettő lenyűgöző telefon áron (349 és 499 dollár), és van néhány figyelemre méltó különbség, amelyekről tudnia kell.

A 4a vitathatatlanul a legjobb költségvetési telefon, amelyet ma megvásárolhat. Ugyanazt a nagyszerű szoftvert és fényképezőgépet kapta a Pixel 4-től. A specifikációk ugyan nem zavarják, de jól lépést tartanak az Android jelenlegi verziójával. Nehéz elképzelni egy jobb telefont az árkategóriában, és kiváló lehetőség minden olyan Android-felhasználó számára, aki költségkerettel szeretne telefont keresni.

Költségvetési szint

De mi van a 4a 5G-vel? Nyilvánvaló, hogy a 4a 5G támogatja az 5G vezeték nélküli szolgáltatást, de a Pixel 4a-hoz képest néhány más frissítést is kínál. Különösen a kissé nagyobb képernyő (6,2 hüvelyk, szemben a 4a 5,8 hüvelykével), nagyobb akkumulátor és jobb teljesítmény a gyorsabb processzornak köszönhetően (ugyanaz a chip van, mint a Pixel 5). 150 dollár pluszért sok embernek érdemes frissíteni.

Költségvetési szint (plusz 5G)

Google Pixel 4a 5G

A szabványos 4a továbbfejlesztett változata jobb teljesítménnyel és 5G vezeték nélküli kapcsolattal.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok