A Google Pixel felvevő alkalmazás most már készíthet biztonsági másolatot a hangról a felhőbe a megosztáshoz – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2021.03.01. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Három Pixel telefon nyílik hangrögzítő alkalmazással, és a szavakat átírják.
Google

Google szeret új és exkluzív szolgáltatásokat hozzáadni a Pixel telefonokhoz, valamint a legújabb funkciócsökkenést most érkezett. Most a Pixel telefonok biztonsági mentést készíthetnek a új oldal amely átírási és megosztási funkciókat ad hozzá. Ha megvan a Kraken Sports ‘ víz alatti tok, a Pixel kiváló fényképezőgépét használhatja víz alatti fotóihoz. A Pixel telefonok pedig új lefekvési funkciókat, háttérképeket és egyebeket kapnak.

Az új funkciók mind a Pixel 3, mind az új telefonokat érintik, és a Google szerint néhány felhasználónak van már ilyen. A Google szerint a funkciók a következő két hétben elérhetővé válnak a többi felhasználó számára, így ha még nincsenek, hamarosan meg kell tennie.

A hangfelvétel frissítése lehet a leginkább hasznos funkció. A Pixel-tulajdonosok már felvehettek hangot, megoszthattak és átírhattak a Exkluzív Pixel Recorder alkalmazás. Ezeket a felvételeket az új fájlba állíthatja vissza Rögzítő webhelye, ahol hozzáférhet az átírásokhoz, és megoszthatja azokat olyan emberekkel, akik nem rendelkeznek Pixel tulajdonnal. Hasonló az Otter.ai funkcióihoz, de előfizetés nélkül. A biztonsági mentési funkció lehetővé teszi a hangfelvételek új Pixel telefonokra történő továbbítását – korábban frissítéskor elveszítené őket.

A frissítés javítja a Kraken Sports támogatását is víz alatti ház. Korábban, ha a tokot víz alatti fotók készítéséhez akarta használni, akkor Kraken kameraszoftverét kellett használnia. De a Google fotószoftvere jóval jobb, mint mindenkié, ami a képminőség romlását jelentette. Most, amikor a 325 dolláros univerzális tartozékot használja, kiválaszthatja, hogy a Pixel natív fényképezőgép-alkalmazásából készítsen-e képeket, ami kiváló lépés a víz alatti fotókhoz.

Ha kedveli a Google intelligens írását, a vállalat szöveges prediktív algoritmusát, amely szavakat javasol, mielőtt még elkezdené gépelni őket, akkor Önnek is jó hírek vannak. A Smart Compose több alkalmazásban is megjelenik a legújabb szolgáltatáscsökkenéssel, beleértve az Android Messages, a WhatsApp, a Facebook Messenger és a Slack alkalmazást.

Ha van egy Pixel Stand, megjelenik egy új lefekvési képernyő, új értesítésekkel, amelyek „megkönnyítik az alvást”. És ez nem háttérkép nélküli frissítés, és a legújabb fürdő olyan képeket tartalmaz, amelyek „a világ különböző művészeinek alkotásaival egész évben megünneplik a különböző kulturális pillanatokat”.

Forrás: Google
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it