A Google Segéd hangjának módosítása

Avatar Gadam | 2021.02.08. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

A Google Asszisztens hangja az évek során kissé ikonikussá vált. Az emberek hallják és társítják a Google-lal. Nem kell azonban ezt a hangot használni. Számos más közül lehet választani.

A Google Assistant 2016-os indulása óta két alapértelmezett hangja volt. A legtöbb ember felismeri egy Antonia Flynn nevű hangszínészt. Az írás idején összesen 11 hang áll rendelkezésére. Megmutatjuk, hogyan lehet megváltoztatni.

A kezdéshez nyissa meg a Google Segéd alkalmazást. Androidos telefonokon és táblagépeken ez megtehető az „Oké, Google” kimondásával, vagy a bal alsó vagy a jobb sarokban történő ellopással.

Csúsztassa be az ujját a bal alsó vagy a jobb sarokból.

IPhone vagy iPad eszközön megérintheti a ikont Google Segéd alkalmazás a kezdőképernyőről vagy App Library.

Koppintson a "Helyettes" a Google Segéd megnyitásához.

Ezután jelentkezzen be Google-fiókjába (ha még nem tette meg), majd koppintson a profil ikonjára az Asszisztens Beállítások menüjének megnyitásához.

koppintson a profil ikonjára a menü megnyitásához

Most egy hosszú listát lát a Google Segéddel végzett tevékenységekről. Az egyik, akit keresünk, a „Segédhang”.

válassza az asszisztens hangját

Az alapértelmezett hang neve „Piros”. Számos más hang közül lehet választani, mindegyiket szín szerint nevezzük meg. Egy hangminta hallásához egyszerűen érintse meg az egyik színes buborékot.

válasszon egy kört a hang meghallgatásához

Az írás idején Issa Rae színész is segédhangként szerepelhet. Ezt hívják „Cameo Voice” -nak, és nem mindenhol érhető el.

issa rae cameo hang

A hangbuborékok alatt láthatja, hogy mely eszközök fogják használni a kiválasztott hangot.

eszközök, amelyek használni fogják a hangot

Ha az Android alkalmazást használja, a legalsó részén található egy „Beszédkimenet” nevű szakasz. Válassza a „Telefon” lehetőséget, hogy kiválassza, milyen beszélgető jellegűek lesznek a válaszok ezen az eszközön.

telefon kiválasztása

Válasszon a „Teljes”, „Rövid” vagy „Nincs” közül. A „Nincs” opció csak akkor reagál hallhatóan, ha kihangosító módszereket használ.

válasszon beszédkimenetet

Ennyi van benne. Ha kiválasztott egy hangot, akkor ettől a ponttól fogva használni fogja. Ha többen lépnek kapcsolatba otthonában egy Google Assistant-kompatibilis eszközzel, például egy Nest vagy Home intelligens hangszóróval vagy intelligens kijelzővel, akkor ez az egyes személyek által választott hangválasztást használja a „Voice Match. ”

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Asszisztens hangmodell átképzése
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok