A Google teszteli az ismeretlen telefonszámok automatikus hívásrögzítését – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.04.09. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Google Phone alkalmazás ikonra.
Google

Ez év elején tette hozzá a Google hívásrögzítés és átírás funkciókat a Google Phone alkalmazáshoz bizonyos régiókban. Most pedig a vállalat teszteli a „Mindig rögzítse” funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatikusan rögzítsék ismeretlen hívókkal vagy meghatározott telefonszámokkal folytatott beszélgetéseket.

Először továbbította XDA fejlesztők egy tipster által a „Mindig rögzít” beállítás elindul, hogy kiválassza azokat a felhasználókat, akik hozzáférnek a Google Phone hívásrögzítési funkciójához. A beszélgetések rögzítésére vonatkozó helyi és szövetségi törvények régiónként változnak, és az Egyesült Államok több államában a felvétel előtt minden félnek beleegyezésre van szüksége, ezért a szolgáltatás elérhetősége régiónként eltérő. Sajnos a Google nem tisztázta mely régiók támogatják a hívásrögzítést, és a legtöbb támogató eszköz a Nokia vagy a Xiaomi gyártója.

Annak ellenőrzéséhez, hogy elérhető-e hívásrögzítés az eszközén, nyissa meg a Google Phone alkalmazás beállításait, és keresse meg a „Hívásrögzítés” fület. Engedélyezze a funkciót a hívásrögzítések beállításához. Ha az eszközön elérhető az új automatikus felvételi funkció, akkor a „Hívásrögzítés” beállításokban meg kell jelennie a „Mindig rögzítés” részt.

Amikor először engedélyezi a hívásrögzítést, egy előugró ablak azt mondja, hogy „sok országban mindkét fél beleegyezésére van szükség az ilyen felvételhez”, és hogy „Önön múlik, hogy betartja-e a beszélgetések rögzítésére vonatkozó törvényeket. Jó tanácsnak hangzik, bár többnyire a következő felvételekkel készülsz robocallerek, és kétlem, hogy érdekli őket a felvétel.

Szerezd meg a Google Play-en

Forrás: XDA fejlesztők keresztül Engadget[ad_2]
Forrás link


33 Views 0 Ratings Rate it