A Google új AR játéka egy portál a világ túloldalára – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.11. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

A Google AR játéka, a Floom webhely
Google

Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy mi áll veled a világ éppen ellenkező oldalán, jó társaságban vagy. És most együtt A Google legújabb AR játéka-szinkronizált Floom– végre meggyőződhet arról, hogy nem kell kiadó repülőjegyet vásárolnia.

Nincs hivatalos alkalmazás letöltésre (legalábbis még nem); ehelyett az Android-felhasználók (a Chrome legújabb verzióját használva) felkereshetik a Floom oldalát, és beolvashatnak egy QR-kódot, hogy hozzáférjenek a játékhoz okostelefonjukon. Innen egyenesen lefelé irányítja készülékének kameráját a földre, koppintson a spirál tornádó ikonra, amint megjelenik, és voila! Lesz egy pillantást arra, hogy néz ki az a terület, a bolygótól szemközti oldalon.

Ha megérinti a hely nevét, amely a nézet felett jelenik meg, akkor jobban láthatja azt a Google Earth alkalmazásban. A kamerát más szögben is elhelyezheti, hogy felfedezze a világ más területeit anélkül, hogy otthagyná otthonát.

A Google április 6-án jelentette be a Floom és egyéb kísérleteket. A kísérletek – amelyek magukban foglalják a hat láb társadalmi távolságtartást megjelenítő és a virtuális mérőeszköz—Minden felhasználásra WebXR, a weboldalakon működő AR és VR élmények létrehozásának eszköze. A Google bejelentett egy újabb, még nem kiadott alkalmazást, amely kibővített valósággalériát készít eszközének fotóiból.

keresztül A perem
Forrás link


28 Views 0 Ratings Rate it