A United rövid hatótávolságú elektromos repülőgépei 2024-ben (függőlegesen) felszállnak – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.11. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Archer Aviation rövid hatótávolságú elektromos repülőgép
Archer Aviation

A rövid hatótávolságú légitársaságok repülései szörnyűek mind a költségek, mind a környezeti hatás szempontjából. A United Airlines alternatívát keres: kicsi, alacsony utasforgalmú járatokat kínálnak a következő generációs elektromos repülőgépek, amelyek helikopterekhez hasonlóan felszállhatnak és leszállhatnak. Egy startup cég hatalmas megrendelése új repülőgépekről kipróbálja az ötletet.

Az amerikai székhelyű megacorp légitársaság egymilliárd dolláros megrendelést hajtott végre egy olyan új elektromos hajtású repülőgépek új generációjára, amelyek képesek vertikális felszállásra és leszállásra, mint egy helikopter. Az „eVTOL” kézműves induló cég, az Archer Aviation. Ez a kisméretű minták 200-át eljuttatja a Unitedhez és regionális partneréhez, a Mesa Airlines-hoz, azzal a lehetőséggel, hogy további 500 millió dollárral (feltehetőleg további 50 géppel) meghosszabbíthatják az üzletet.

United reméli, hogy az Archer gépeket három éven belül környezetbarát transzfer szolgáltatásra használja Kaliforniában. A cég promóciós anyagai szerint az Archer elektromos hajtóműves repülőgép óránként 150 mérföldig képes négy utast szállítani „60 mérföldig”. Tehát ez a transzfer szolgáltatás nem tudna Los Angelesből San Franciscóba menni, de LA egyik oldaláról a másikra eljuthat az egyik szélén Futurama epizód. És mivel felszállhat és leszállhat, mint egy helikopter, nem lesz szüksége kereskedelmi repülőtérre, amely fél mérföld kifutópályával rendelkezik az út mindkét végén.

A United nem mondott semmit ezekről a kis távolságú, alacsony utasforgalommal rendelkező útvonalak áráról. Tegyük fel, hogy ez több, mint amennyit megengedhet magának, ha még nem rendelkezik a saját gépével.

Forrás: Üzleti bennfentes
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it