A Google új „Vendég módja” az intelligens kijelzők számára teljesen hiányolja a lényeget – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.13. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Google Nest Hub a képernyőn megjelenő utasításokkal.
Google

Ha van egy Nest Hub, Nest Hub Max, vagy a Nest bármelyik intelligens hangszórója, az eszközök valószínűleg tele vannak személyes adataival. A Nest Hubs segítőkészen megmutatja a naptári találkozókat, a legutóbbi kereséseket és egyebeket. De mi van, ha nem akarja, hogy a házvezetők lássák az összes szaftos információt? A Google most induló új vendég módja ígéri, hogy gondoskodni fog erről. De nem.

Kérje meg a Nest Hubot vagy az intelligens hangszórót, hogy „kapcsolja be a vendég módot”, és ezzel elrejti a profilképét és a személyes adatait, például a naptári találkozókat és a névjegyeket. Ez még ál-inkognitó módként is működik. Az Ön által használt keresések vagy hangparancsok nem kerülnek tárolásra. De továbbra is hozzáférhet az intelligens otthon vezérléséhez, a családi harangokhoz, az adásokhoz és egyebekhez.

Google

De jelenleg a megvalósítás kissé hiányzik. Mindegy, hogy egy globális járvány közepén vagyunk, és sok embernek már nincsenek vendégei, túl könnyű kijönni a vendég módból. A vendég módból való kilépéshez egyszerűen kérje meg Google-eszközét, hogy „kapcsolja ki a Vendég módot”. Általában dicsérjük a könnyű kezelhetőséget, de bárki megfordíthatja a vendég módot – még a vendégei is. Ha a vendégei valóban kíváncsi típusúak, ez nem tűnik nagy akadálynak.

Ezenkívül egyesével engedélyeznie kell otthonában minden okos hangszóróhoz és kijelzőhöz. A vendég mód bekapcsolása egy eszköznél nem kapcsolja be a többit. Jó lenne egy parancs a vendég mód bekapcsolásához az egész házban. És még mindig rengeteg személyes dolgot fog látni, például képeket a környezeti kijelzőről.

Legalábbis, ha van olyan rokona, aki néma keresésekkel szereti tréfálni az okos hangszórókat, ezeket a kérdéseket nem menti a rendszer, és a jövőben visszatérnek. Ha eszébe jutott bekapcsolni a vendég módot, az az.

Forrás: Google keresztül 9to5Google
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok