A hiányzó vagy törölt beépített iPhone-alkalmazások újratelepítése

Avatar admin | 2021.03.17. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Apple App Store ikon kék háttérrel

Alapértelmezés szerint az iPhone számos hasznos alkalmazáscsomaggal érkezik, de lehetséges töröljön közülük legalább 27-et, beleértve a részvényeket, a naptárat, a zenét, az órát és még a leveleket is. Ha véletlenül eltávolított egy beépített iPhone alkalmazást, és hiányzik, a következőképpen állíthatja vissza. (Ez iPad-en is működik.)

Először is, mielőtt megpróbálná újratelepíteni a hiányzó alkalmazást, győződjön meg arról, hogy az nem egyszerűen az eszközén rejtőzik. A kezdőképernyőn csúsztassa ujját lefelé egyik ujjával a képernyő közepe közelében, és egy Spotlight keresősáv jelenik meg. Írja be az alkalmazás nevét (például a „Készletek” lehetőséget választottuk.), És ellenőrizze, hogy az ikon megjelenik-e az alábbi eredményekben.

Először végezzen reflektorfényes keresést az alkalmazás számára.

Ha látja az alkalmazást az eredmények között, akkor az alkalmazás telepítve van. De hol van? Lehetséges, hogy nem látja az alkalmazásokkal teli rendetlen képernyőn, vagy elrejti valahol egy mappában. Ezenkívül az iOS 14 és újabb verziókkal az alkalmazás megtalálható az App Library-ben, de nincs jelen a kezdőképernyőn. Ha szeretné, könnyű keresse meg az alkalmazást az App Library-ben, és adja hozzá újra a kezdőképernyőhöz.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az iPhone-alkalmazások áthelyezése az alkalmazáskönyvtárból a kezdőképernyőre

Ha nem látja a keresett alkalmazást a Spotlight találatai között, akkor az alkalmazás nem található meg az eszközén. Szerencsére minden cserélhető iPhone-alkalmazás ismét ingyenesen letölthető az App Store-ból. A visszaszerzéshez nyissa meg az App Store-t.

Indítsa el az App Store-t a kék ikon megérintésével.

Amikor megnyílik az App Store, írja be a keresősávba a keresett alkalmazás nevét, és koppintson a „Keresés” gombra.

Írja be az App Store-ba "Készletek" és érintse meg a gombot "Keresés."

Az eredmények áttekintése közben győződjön meg arról, hogy a megfelelő alkalmazást választotta. Néhány harmadik féltől származó alkalmazás neve hasonló a beépített alkalmazásokhoz, és megjelenhet az eredményekben. Annak megerősítéséhez, hogy ez az igazi keresett alkalmazás, érintse meg a bejegyzést az eredménylistában.

Koppintson az alkalmazásbevitelre az App Store-ban.

Az alkalmazás részleteinek képernyőn a „Fejlesztő: Apple” felirat jelenik meg a tények sorában, közvetlenül az alkalmazás ikon alatt. Ezenkívül a kívánt alkalmazás ingyenesen letölthető – a „Get” vagy a „Buy” gomb helyett az Apple iCloud letöltési ikonját látja a listában.

Az App Store-ban ellenőrizze, hogy a fejlesztő az "Alma," majd érintse meg a felhő letöltés ikont.

Ha készen áll a letöltésre, csak érintse meg a felhő letöltés gombot, és az alkalmazás letöltésre kerül az eszközére. Nagyon könnyű. Ismételje meg ezt a folyamatot bármely más hiányzó Apple-alkalmazással, és pillanatok alatt visszatér a sebességhez.

Egyébként, ha az imént letöltött alkalmazás nem jelenik meg a kezdőképernyőn, keresse meg az App Library-ben– lehetséges módosíthatja az új alkalmazások letöltési helyét hogy ne jelenjenek meg a kezdőképernyőn, ahogy elvárhatjuk. Sok szerencsét!

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet megváltoztatni az új alkalmazások elhelyezését az iPhone készüléken
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok