Hogyan adhatunk zenét a Snapchat történetekhez és üzenetekhez

Avatar admin | 2021.03.07. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

A snapchat hősképnek tűnik

A Snapchat Sounds funkciójával kiválaszthatja a népszerű zenét, vagy akár saját hangokat is készíthet, amelyeket beilleszthet a csattanókba. Ez az útmutató megkezdi a történetek és üzenetek hozzáadásának és zenei érzékének megadását.

Kezdje az indítással Snapchat tiéden iPhone vagy Android okostelefon. Ezután készítsen egy fényképet vagy videót úgy, hogy megérinti vagy lenyomva tartja a főképernyő alján található kör alakú redőny ikont.

snapchat elfog

Itt koppintson a képernyő jobb oldalán található zenei jegyzet gombra.

snapchat jegyzetek

A néhány oszlopos menü feltöltődik. Az első „Kiemelt” lista a népszerű dalok válogatott válogatását tartalmazza.

snapchat kiemelt hangok

A második „Hangulat” oszlop hasonló választékot tartalmaz, amelyet úgy választottak meg, hogy tükrözze a különféle elrendezéseket. Egy pillanat alatt lefedjük a harmadik oszlopot.

snapchat hangulat

Érintse meg a lejátszás gombjait a hang előnézetének megtekintéséhez, majd koppintson egy dalra, hogy hozzáadja a pillanathoz. A képernyő alján válassza ki a dalnak azt a részét, amelyet fel szeretne venni, a hanghullámot balra vagy jobbra húzva megragadja a kívánt részletet. Fotók esetén a hossza legfeljebb 10 másodperc, attól függően, hogy mennyi ideig állította be a pillanatképet. Ami a videókat illeti, a hossza megegyezik a videó időtartamával.

snapchat trim hang

Sajnos a Snapchat zenei könyvtára néhány licencpartnerre korlátozódik, és ebből az írásból kezdve nem kínál keresési funkciót.

Ezen a ponton megteheti adjon hozzá további elemeket A pillanat befejezéséhez nyomja meg a jobb alsó sarokban található „Küldés” gombot, hogy elküldje ismerőseinek, vagy beállítsa történetének.

küldj csattanót

Az utolsó oszlop, a „Saját hangok” címmel lehetővé teszi saját hangklipek létrehozását és mentését. Saját hang létrehozásához érintse meg a „+” ikont.

snapchat hangjaim

Ha készen áll, válassza ki a mikrofon szimbólumát a felvétel megkezdéséhez, másodszor pedig a leállításához. Alternatív megoldásként tartsa lenyomva a felvétel megkezdéséhez, és engedje fel a leállításhoz. A hangja legfeljebb 60 másodperc hosszú lehet.

snapchat mikrofon szimbólum

Ne feledje, hogy nem lehet dalokat rögzíteni. Ha a Snapchat zenét észlel egy felvételen, akkor egy előugró ablak előzi meg a képernyőt, és blokkolja a felvételt a lehetséges szerzői jogi felelősség miatt.

snapchat hangja blokkolva

Ha elkészült, egy előnézeti oldalra kerül, hogy hozzáadja az utolsó simításokat. Készítsen egy címet az új hangzásához, és válassza ki, hogy nyilvánosságra hozza-e vagy sem. Mint korábban említettük, a hangok keresésére jelenleg nincs mód, így ez a lehetőség az írás idején nagyrészt hatástalan. Ennek a négyzetnek a bejelölésével azonban valószínűleg egy későbbi frissítés során mások számára láthatóvá válik a hangja.

Végül az előnézeti ablak segítségével vágja le a klipet szükség szerint, a bal és jobb horgonyokat megfelelően húzva.

snapchat hangok létrehozása ablak

Mentse el a hangját, hogy hozzáadja a „Saját hangok” oszlophoz.

snapchat menteni a hangot

Koppintson az újonnan hozzáadott hangra, hogy a fent említett lépésekkel annyi csattanóba illessze be, ahány szívét szeretné.

snapchat válaszd az egyedi hangzást

Jegyzet: Az egyedi hangok csak a videó pillanatképei számára játszhatók le a közzétételkor, és a dalokkal ellentétben nem kínálnak vizuális komponenst.

Ha kap egy pillanatot egy dallal, csúsztassa felfelé a képernyő alját, hogy megjelenjen egy részlet ablak, amely az előadóval, a dal címével és a legfontosabb művészettel kapcsolatos információkat tartalmaz.

snapchat dal részletei

A „Play This Song” gomb megjeleníti a népszerű streaming platformok linkjeinek listáját, ahol teljes egészében meghallgathatja.

snapchat stream dalok


A Snapchat Hangok funkciója egy újabb eszközt kínál, amellyel személyes kapcsolatot teremthet a barátok között megosztott fotók és videók között.
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok