A Hulu 90-es éveinek minden nap új visszavetése van, nincs szükség videomagnóra – Ellenőrizze a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.09. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Hulu "90-es évek 4 EVA" transzparens.
Hulu

Visszaemlékezés! Hulu a 90-es évekbe utazik, hogy népszerűsítse gyerek90, egy új eredeti dokumentumfilm, amely Soleil Moon Frye régi házi felvételeiből áll. A hét minden napján a Hulu egy klasszikus 90-es évekbeli sitcomot ad a katalógusba a megjelenéséig gyerek90 március 12-én, pénteken. Hulu az ATX TV-vel két 90-es témájú élő közvetítésért is együttműködik a Youtube-on.

Soleil Moon Frye, aki a 80-as években Punky Brewster szerepét töltötte be, a 90-es évek nagy részét kamera körül forgatta. Több száz órányi dokumentálást készített az internet előtti életről, megörökítve azt, amiben beteljesedik egy nagykorú történet gyerek90. Megnézheti a gyerek90 filmelőzetes a Youtube-on a dráma és a nosztalgia gyors ízleléséhez.

A 90-es évek egészében Hulu hozzáteszi Kivirul, Boldogság, és Az úgynevezett életem állandó streaming katalógusába. A Hulu és az ATX TV két YouTube Live eseményen is összefog –Anya tudja a legjobban, beszélgetés a 90-es évek szituációs anyukáival, és 90-es évek Trivia Night, interaktív lövöldözés a rajongók és a sztárok között.

Itt vannak a műsorok és események a 90-es évek hetére:

  • Hétfő: Kivirul (Teljes sorozat),Anya tudja a legjobban (ATX TV interjú a YouTube-on)
  • Kedd: Boldogság (Teljes sorozat)
  • Szerda: Interaktív 90-es évek Trivia Night (ATX TV program a YouTube-on)
  • Csütörtök: Az úgynevezett életem (Teljes sorozat)
  • Péntek: gyerek90 (Hulu eredeti dokumentumfilm)

A héten a Huluhoz hozzáadott 90-es évek szitkomjai belátható időn belül a platformon maradnak. Megnézheti őket, ahogy felmennek, vagy élvezheti őket a saját idejében. Elkaphatja az ATX TV 90-es évekbeli eseményeit a Youtube-on ahogy élőben mennek. A retro szórakozás érdekében nézzen meg néhány nemrégiben a Huluhoz hozzáadott 90-es évekbeli komikusokat, például Tia és Tamaraét Nővér nővér, a Brandy vezette Moesha, Dharma és Greg, és A nők tervezése.

Forrás: Hulu keresztül Zsinórvágó hírek[ad_2]
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it