A javítható Fairphone 2 megjelenése után 5 évvel még mindig frissül – Nézze át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.25. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A moduláris Fairphone 2
Fairphone

Az olcsó androidos telefonok ritkán jutnak túl a harmadik születésnapjukon, de a 2015-ös Fairphone 2 még mindig több mint egy évtizeddel a piacra dobása után. A javítható, moduláris készülék most kapott Android 9 frissítés tanúsítás a Google-tól, új biztonsági frissítéseket és funkciókat hozva azokhoz a felhasználókhoz, akik még mindig hisznek a Fairphone filozófiájában.

Bár az Android 9 nem az Android legújabb verziója (ez az Android 11 lenne), a Google továbbra is hivatalosan támogatja, és rendszeresen fogadja biztonsági frissítések és hibajavítások. Ráadásul néhány fontos funkcióval rendelkezik, mint például a gesztusokkal történő navigáció, az adaptív akkumulátor és a frissített értesítési panel.

A 2015-ben piacra dobott Fairphone 2 a Fairphone fenntarthatósági, javíthatósági és hosszú élettartamú filozófiáját követi. A telefonnak nemcsak a 10/10 javíthatósági pontszám az iFixit-en, de alkatrészei mind konfliktusmentesek, és moduláris felépítése lehetővé teszi frissítsen vagy cseréljen alkatrészeket a te szíved szerint.

A Fairphone 2 frissítési tanúsításának megszerzése kihívást jelentett, mivel a Fairphone vállalatnak nem volt segítsége olyan chipset-gyártóktól, mint a Qualcomm. A Fairphone-nak több mint 470 000 Google-tesztet kellett teljesítenie ahhoz, hogy megszerezze az Android 9 frissítési tanúsítványát – ami egy ilyen kicsi startup esetében hatalmas teljesítmény.

A Fairphone 2 már nem vásárolható meg, bár megvásárolhatja az újabbat Fairphone 3 vagy Fairphone 3+ alig több mint 400 dollárért. Mindkét telefon ugyanolyan moduláris, fenntartható kialakítással rendelkezik, mint a Fairphone 2, de frissített kijelzőket, kamerákat és elemeket tartalmaz. A Fairphone 3 és 3+ jelenleg az Android 10 rendszert futtatja, bár a Fairphone vállalat szerint 2021 vége előtt megkapják az Android 11 frissítést.

Forrás: Fairphone keresztül A perem[ad_2]
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it