A „Parkok és szabadidő” közvetítése

Avatar Gadam | 2021.01.26. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

Parkok és kikapcsolódás
NBC

Parkok és kikapcsolódás a TV egyik legkedveltebb szituációja, szórakoztató és vonzó karakterek együttese az indiana Pawnee helyi önkormányzatában dolgozik. Így közvetítheti ennek a meleg, vicces vígjátéknak mind a hét évszakát.

Páva

Parkok és kikapcsolódás a páván
Páva

Mint az NBC szitutársai Az iroda, Parkok és kikapcsolódás most előfizetését az NBCUniversal tulajdonában lévő streamingnek teszi otthona Páva (ingyenes hirdetésekkel vagy 4,99 USD + havonta vagy 49,99 USD + évente). Itt megtekintheti a slágerműsor mind a 126 epizódját, beleértve a kiterjesztett „producer cut” változatokat is. Kövesse Örökké lelkes kormánytisztviselőt, Leslie Knope-ot (Amy Poehler), aki megpróbálja Pawnee-t jobb lakóhelyévé tenni.

amazon

Parkok és kikapcsolódás az Amazon-on
amazon

Mind a hét évada Parkok és kikapcsolódás digitális vásárlásra kaphatók (1,99 USD + epizódonként, 8,99 USD + szezononként) Amazon Prime Video, így ápolhatja Leslie és durva szabadelvű főnöke / mentora, Ron Swanson (Nick Offerman) szeretetteljes, mégis antagonista kapcsolatát.

iTunes

Parkok és kikapcsolódás az iTunes-on
iTunes

Tól től iTunes, akkor “kezelheti magát” a digitális vásárlással Parkok és kikapcsolódáshét évadja (19,99 USD / évad). Különböző karakterekre összpontosított, speciálisan kurátori gyűjteményeket is vásárolhat (gyűjteményenként 9,99 USD). Ha csak annyit akarsz, hogy megnézhesd Andy Dwyer (Chris Pratt) félelmetes asszisztensének legmesszebb pillanatait, vagy Ron és felesége, Tammy (Megan Mullally) vitatott kapcsolatának reflektorfényeit, akkor az iTunes bemutatta.

A Google Play

Parkok és szabadidő a Google Playen
A Google Play

Ha szeretné megcsodálni Tom Haverford (Aziz Ansari) kedves stílusát, vagy élvezheti az április Ludgate (Aubrey Plaza), a hét évad szarkasztikus furfangjait Parkok és kikapcsolódás digitális vásárlásra kaphatók (1,99 USD + epizódonként, 9,99 USD + szezononként) A Google Play.

Vudu

Parkok és rekreáció a Vudu-n
Vudu

Nézze meg az összes nagyszerű románcot Parkok és kikapcsolódás, Leslie-től és Ben Wyatt-tól (Adam Scott), politikus-társtól Leslie legjobb barátjáig, Ann Perkins-ig (Rashida Jones) és a zavaróan forgácsoló Chris Traeger-ig (Rob Lowe), egészen az április és Andy csodálatos páratlan párosáig, digitális vásárlással. a műsor hét évada (1,99 USD + epizódonként, 9,99 USD + évadonként) Vudu.

Egyéb streaming szolgáltatások

Merüljön el Pawnee világában és mindazokban a mulatságosan furcsa karakterekben és intézményekben, amelyek miatt olyan szórakoztató hely a látogatásra, mind a hét évaddal Parkok és kikapcsolódás digitális megvásárolható FandangoNow (1,99 USD + epizódonként, 8,99 USD + évadonként) és Microsoft (Epizódonként 1,99 USD, a teljes sorozathoz 69,99 USD).
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it